BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.479,51
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Çarşamba günü süreç başlayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çarşamba günü MGK ve Bakanlar Kurulu toplanacak ve önemli bir kararı açıklayacağız. Bir süreci başlatacağız. " dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da kendisini bekleyen vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, "Çarşamba günü MGK ve BakanlarKurulu toplanacak ve önemli bir kararı açıklayacağız. Bir süreci başlatacağız. " dedi. 

Erdoğan, vatandaşların darbecilere idam talebiyle ilgili de, "Türkiye demokratikbir hukuk devletidir. Demokratik bir hukuk devletinde siz halkı görmemezlikten gelemezsiniz. Dolayısıyla halkın taleplerini bir kenara koyamazsınız. Halkın böyle bir talebi varsa bunun görüşüleceği yer neresidir? Parlamentodur. Bunların, bu alçakların bombaladığı parlamentodan inşallah görüşülmek suretiyle inanıyorum ki parlamentodaki siyasi partiler, bu konuda en isabetli kararı alacaktır ve alınacak böyle bir kararda da onay merci olarak ben kararımı açıklıyorum. Ben bunu onaylarım." dedi.  

"Hesabı erken bozuldu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet içinde devlet olmaz. Paralel devlet. Nereden çıktı bu? Dert başkaydı ama ne oldu? Duvara çok kötü çarptılar. Hesabı erken bozuldu. Şimdi bunun bedelini ödeyecekler." şeklinde konuştu.