BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.478,64
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan: Bunlar haysiyet celladı, kan emicidir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de Ahilik Haftası etkinliklerinde konuştu. Erdoğan, CHP Grup Toplantısı'nda kendisi ve Binali Yıldırım için atılan sloganları sert dille eleştirdi.

Abone ol

CHP'nin salı günü yapılan Meclis Grup Toplantısı'nda izleyiciler arasındaki bir grubun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küfür içeren sloganlar atmasına Erdoğan'dan yanıt geldi.

Kırşehir'de konuşan Erdoğan, "Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan" diye konuştu. 

Erdoğan, özetle şu ifadeleri kullandı:

''Türkiye, sadece mevcut sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Türkiye aynı zamanda kendisini bu millete, bu tarihe, bu medeniyete ait hisseden herkesin umudunun adıdır. Biz, kalbini ve umudunu bize bağlamış kardeşlerimizin sadece geçmişi değil aynı zamanda geleceğiyiz.

''BUNLAR HAYSİYET CELLADIDIR, KAN EMİCİDİR''

Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler, farkımız bu. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan."