BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.439,22
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan bugün nasıl karşılanacak?

Başbakan Erdoğan'ın dönüşü nasıl olacak? Gözler bu akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Abone ol

İNTERNETHABER - Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı protestolarının ortasında çıktığı Kuzey Afrika ziyaretinden bugün dönüyor. Erdoğan'ın Türkiye saatiyle 21.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Türkiye dönüşünde havaalanında gövde gösterisi yapılacağı iddialarını yanıtlayan Hüseyin Çelik vatandaşları sağduyulu olmaya çağırarak 'karşılamaya gitmeyin' dedi.

Çelik, Gezi Parkı protestolarına bir yanıt olarak Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi.

"KARŞILAMAYA GİTMEYİN"

A Haber'e konuşan Çelik sağduyu çağrısında bulunarak, "Ak Partiye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle bir şeye ihtiyacı yok.Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır" diye konuştu.

PARTİLİLER DOĞAL REFLEKS GÖSTEREBİLİR

AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ise Erdoğan'ı karşılama programları olmadığını ancak partililerin "doğal bir refleks gösterebileceğini" söyledi.

Erdoğan Afrika ziyaretine çıkmadan önce yaptığı açıklamalar, polisin Taksim Gezi Parkı'nda oturma eylemi yapan gruba sert müdahalesinden sonra Türkiye'nin bir çok yerinde sokağa dökülen kitleleri öfkelendirmişti.

Erdoğan eylamcileri "çapulcu" olarak nitelemişti. Başbakani "Şu anda evlerinde bizim zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde 50'si var. Ve biz onlara diyoruz ki aman sabırlı olun" demişti.


 AK PARTİLİLER SOKAĞA İNECEK Mİ?  
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu AK Parti'nin Başbakan Erdoğan'ı havaalanında karşılayacağı iddialarını cevapladı.

  AKİF BEKİ : AKP'LİLER SOKAĞA DÖKÜLECEK  


AK Partililerin sokağa çıkarak Başbakan Erdoğan'ı havaalanında karşılayacakları iddiasını Akif Beki canlı yayında ortaya atmıştı. Beki'nin iddiasını okumak için tıklayın!

ak-partililer-sokağa-çikacak.jpg