BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan: Bu sabah itibariyle Afrin savaşında...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Sanat Özel Ödülleri Töreni'nde Afrin'le ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Sanat Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu.

Erdoğan Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuyla flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ödül vereceğimiz kişi ve kurumları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ödül için çalışılmaz ama yapılan güzel işlerin ödüllendirilmesi bir vefa borcudur. Bugün bu borcun 20017 faslını ödemek için buradayız.Mırıldandığı şarkıdan izlediği filme yediği yemekten giydiği kıyafete başka bir medeniyetin dünyasında gezen biri nasıl bizim olabilir? İşte bunu aşmamız lazım. Önce kendi hazinelerimize sahip çıkacağız.

Güçlü bir envantere sahibiz. Bu büyük brikimin ışığında yeni hazineleri üretmenin gayreti içinde olacağız. Şimdi birileri yine bu sözlerimize bakarak bizi batı düşmanlığıyla itham edecek. Bizim kimseye düşmanlığımız yoktur. Dünyada nerede güzel olan bir şey varsa onu bulmak ve değerlendirmek olmakla mükellef olduğumuza inanıyoruz. Taklit değil telif peşinde koşan, papağanlaşan değil analitik konuşan olmanın bilinciyle yönümüzü geleceğe çevirdik. 

1829 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kaza ve kaderin sahibi rabbimizdir. Bize düşen kendi irademiz ve gücümüz nisbetinde çalışarak kaderin gerçekleşmesine imkan tanımaktır. Coğrafyamızın içinde bulunduğu durumu kadere giden yolda bir işaret bir ikaz olarak görüyoruz.

Daima en iyisini umarak ancak en kötüsüne de hazırlıklı bulunarak yolumuza devam edeceğiz. Bu sabah itibariyle Afrin savaşında 1829 teröristi mehmedimiz etkisiz hale getirdi.  Bu bir inancın imanın neticesidir. Bazen yalan yanlış şeyler çıkıyor. Hiç birine aldırmadan yolumuza devam ediyoruz.