BIST 9.746
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.420,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Bayraktar'a şok protesto

Başbakan Erdoğan'ı istifaya davet eden Erdoğan Bayraktar, devir teslim töreninden sonra bir vatandaşın protestosuyla karşılaştı.

Abone ol

İstifa ederken Başbakan'a yönelik şok eleştirisi ile AK Parti'yi sallayan Erdoğan Bayraktar bugün görevini teslim etti. Bayraktar binadan ayrılırken bir memurun şaşırtan protestosu ile karşılaştı.

Yeni Bakan Güllüce, Bayraktar'ı bakanlık kapasındaki aracına kadar uğurlarken, birbirlerine sarılarak veda ettiler.

Kamu kuruluşunda memur olduğunu söyleyen ve adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, 'Bakan çıksa da biran evvel işimin başına gitsem' dedi.

BAŞBAKAN'I BOMBALAMAYA...

Bu sırada yeni Bakan Güllüce, Bayraktar'ı otomobiline uğurladığı sırada adı öğrenilemeyen bu kişi, "Giderayak partiyi bombalamaya utanmadın mı?’, ‘Giderayak Sayın Başbakan'ı bombalamaya utanmadın mı?' diye bağırdı.

Bayraktar ise bu protestoya aldırış etmeden sivil plakalı otomobile binip uzaklaştı. Protesto eden bu kişi ise bakanlığın sivil polisleri tarafından uzaklaştırıldı.


ERDOĞAN BAYRAKTAR DEVİR TESLİMDE NE DEDİ?


Bugün bakanlar içinde devir teslim töreni sırasında ne söyleceği en çok merak edilen kişi Erdoğan Bayraktar'dı... Bayraktar konuşmasını kısa tuttu ve beklenenin aksine daha yumuşak ifadeler kullandı. (OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)

zafer-çağlayan-ağlayarak-gitti.jpgZafer Çağlayan ağlayarak gitti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, gözyaşlarını tutamazken, Başbakan Erdoğan'a komplo kurulduğunu söyledi.
(TIKLA OKU)

bilim-bakani-veda.jpgGÖREVDEN GİTMEK EN ÇOK O BAKANI ŞAŞIRTTI

Kabinede kimse onun gitmesini beklemiyordu. Hatta kendisi bile. Bugün için programı da vardı, dün geceki revizyondan sonra sabah ilk iş onu iptal ettiğini duyurdu. Bugün de vedasında bakın neler söyledi. (Bakanın vedası / TIKLAYIN)



İŞTE O ANLAR