BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Bayraktar istifasında sürpriz gelişme

Yolsuzluk operasyonu sonrasında canlı yayında istifasını açıklayıp AKP'yi sarsan Erdoğan Bayraktar, Erdoğan ile buluşunca kararından vazgeçti.

Abone ol

ANKARA'da Erdoğan Bayraktar ile Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandığı kulislere yansıdı.

17 Aralık büyük rüşvet operasyonunda oğlu gözaltına alınan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yılan hikayesine dönen istifasında düğüm çözüldü.

Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşen Bayraktar’ın istifadan vazgeçtiği ve AK Parti için seçim çalışmalarına katılacağı bildirildi.

KARARINI ERDOĞAN DEĞİŞTİRDİ

Buzları eriten Başbakan Erdoğan'ın attığı adım oldu. Erdoğan, istifa eden Erdoğan Bayraktar'ı geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdı. Ankara'daki süpriz zirvede Erdoğan ile Bayraktar yaklaşık 1,5 saat görüştü.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın, Bayraktar'a yıllara dayanan hukuku ve yol arkadaşlıklarını hatırlattığı belirtildi. Sürpriz zirvede Erdoğan'ın Bayraktar'a sitem ettiği de belirtildi.

BAYRAKTAR: DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM

Bayraktar'ın görüşmede davasında şaşma olmadığı ve AK Parti'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Erdoğan'ın Bayraktar'dan Trabzon'a giderek yerel seçimlerde çalışmasına katılmasını istedi. Bayraktar'ın da istifadan vazgeçerek çalışmalara katılacağı söyleniyor.



CANLI YAYINDAKİ İSTİFASIYLA SARSMIŞTI
erdoğan-bayraktar-istifasi.jpg
Erdoğan Bayraktar oğlu gözaltına alındıktan sonra bakanlıktan istifa etmesi istenince NTV canlı yayına katılıp AK Parti'den de istifa ettiğini duyurmuştu. O günden bu yana Erdoğan Bayraktar'ın partiden istifası bir türlü gerçekleşmemişti.

ERDOĞAN BAYRAKTAR'IN SARSAN İSTİFASI (TIKLA/İZLE)