BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Bayraktar hızlı bitirdi SON DAKİKA

İstifasıyla AK Parti'yi sallayan Erdoğan Bayraktar görevini devretti. Bayraktar teslim sırasında çok kısa ama sert bir ses tonuyla konuştu.

Abone ol

Çevre Bakanlığı devir teslim töreninde Erdoğan Bayraktar görevini İdris Güllüce’ye devretti. Bayraktar'ın sesi çok sertti ve çok kısa bir açıklama yaparak sözü Bakan İdris Güllüce'ye bıraktı.

Bayraktar çok kısa tuttuğu devir teslim töreninde şunları söyledi;

-“Sayın İdris Güllüce’nin bilgi birikimi ve şahsiyetiyle ülkemiz için son derece başarılı çalışmalar uyacağına inanıyorum. Yeni kabinenin hayırlı olmasını diliyorum. Başbakanımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Bundan böyle de 40 yıldır içinde bulunduğum bu kutsal yürüyüşün bilinciyle yolumuza devam edeceğimizi söylüyorum.”

erdoğan-bayraktar-devir-teslim.jpg

BU SORUYA YANIT VERMEDİ

Açıklamanın ardından Erdoğan Bayraktar'a Resmi Gazete'de yayınlanan görevden alma sorusu soruldu. Bayraktar bu soruya "O konu önemli bir şey değil" yanıtını verdi.


erdoğan-bayraktar-istifa-metni.jpgERDOĞAN BAYRAKTAR İSTİFASIYLA SALLADI

Oğullarının isimleri yolsuzluk operasyonuna katılan 3 bakan içinde Erdoğan Bayraktar'ın televizyon ekranından yaptığı istifa ilanı olay oldu. Bakan Bayraktar'ın son cümlesi ise AK Parti'yi sarstı. (TIKLA / OKU)

ERDOĞAN BAYRAKTAR MEĞER İSTİFA ETMEMİŞ

Resmi Gazetede yeni bakanların atanma tezkeresi akılları karıştırdı. Vekillik ve Bakanlıktan istifa eden Erdoğan Bayraktar meğer istifa etmemiş görevden alınmış (TIKLA OKU)

Erdoğan Bayraktar neden bayrak açtı?
Erdoğan Bayraktar'ın istifa şekli AK Parti hükümetini salladı. Peki kabinenin ağır topu gider ayak niye bombaladı?

ak-parti̇-yeni-kabine.jpgERDOĞAN'IN AÇIKLADIĞI YENİ KABİNE;
Emrullah İşler, Bekir Bozdağ, Ayşenur İslam, Nihat Zeybek, İdris Güllüce, Akif Çağatay Kılıç, Efkan Ala, Lütfü Elvan, Fikri Işık, Mevlüt Çavuşoğlu (TIKLA OKU)