BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan bakanlar kurulunu topluyor helalik isteyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu yeni hükümet kurulmadan önce son kez Beştepe'de toplayacak; helallik isteyecek.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Temmuz Pazartesi günü kabine üyelerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplamaya hazırlanıyor. Erdoğan, bakanlar kurulu ile son kez yapacağı toplantının ardından üyeleri iftar yemeğinde ağırlayacak. Erdoğan'ın, siyasete ara ya da son verecek isimlere teşekkür edip, helallik isteyeceği öğrenildi.

YENİ HÜKÜMETTEN ÖNCE, SON 'BAKANLAR KURULU TOPLANTISI'

Sabah'ın haberine göre Beştepe'deki Bakanlar Kurulu'nda tüm konuların değerlendirilmesinin ardından bir dönemin de sonu yaşanacak. Erdoğan, toplantının sonunda yapılacak iftar yemeğinde, siyasete ara ya da son verecek isimlere teşekkür edip, helallik isteyecek.

ERDOĞAN HELALLİK ALACAK

Erdoğan, 3 dönem kriterine takılan isimlerin yanında Bülent Arınç gibi siyasete son verecek isimlerle vedalaşacak. Bu isimlerin yaptıkları tüm çalışma ve hizmetlerden dolayı Erdoğan'ın teşekkür edeceği ve bir kez daha helallik isteyeceği öğrenildi.

TOPLANTININ SİYASİ GÜNDEMİ

Yine haberde yer alan bilgilere göre, toplantıda, hükümetin devam eden politikaları ve çalışmalarının yanında özellikle Suriye'nin kuzeyindeki gelişmeleri, son Milli Güvenlik Kurulu'nda ele alınan konuları, seçim sonuçları, kabine üyeleri ile değerlendirilecek. Erdoğan, yeni döneme ilişkin süreçlerin nasıl yürütülmesi gerektiği ile ilgili hükümetin tecrübeli isimlerinin görüşlerini alacak, kendi değerlendirmelerini aktaracak.