BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin günü belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli yarın Beştepe'de saat 16:00'da bir araya gelecek.

Abone ol

2019 seçimlerinde partisinin aday çıkarmayacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koşulsuz destek vereceğini açıklayan MHP Liderine Erdoğan'dan bugün yanıt geldi. Son dakika gelişmeyi de duyuran Erdoğan 'Bahçeli'yi davet ettim yanıt bekliyorum' demişti.

İki liderin ne zaman görüşeceği belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli yarın Beştepe'de saat 16:00'da bir araya gelecek.

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ittifak açıklamalarına karşı sizin kafanızda ittifak modelleri var mı?" sorusu üzerine Erdoğan, bu kadar ciddi meselelerin ayak üstü sorulmamasını istedi.

"HAYIRLI OLAN ADIM NE İSE O ADIMLARI ATARIZ": Erdoğan, "Ne güzel; Sayın Bahçeli, Ankara'daki temsilcilerle geniş bir toplantı yaptı. Biz de şimdi değerlendirmelerini ayrıca yapırız. Zaten bizim de gündemimizde görüştüğümüz, konuştuğumuz başlıklar. İnşallah ondan sonra da ülkemiz milletimiz için hayırlı olan adım ne ise o adımları atarız." ifadesini kullanmıştı. 

Bir başka gazetecinin, Bahçeli ile planlanan bir görüşme olup olmadığına ilişkin sorusunu da yanıtlayan Erdoğan, "Kendilerine bir davet yaptık. Yanıt bekliyoruz." demişti. Ve işte o soru yanıt buldu.

KRİTİK GÖRÜŞME YARIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli yarın Beştepe'de saat 16:00'da bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye 2019 cevabı