BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
POLİTİKA

Erdoğan açıkladı! Ve Türkiye askerini geri çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düşman tablosu diye Erdoğan ve Atatürk'ün fotoğrafını kullanan Norveç'e çok sert tepki gösterdi. Erdoğan Norveç'teki skandal karşısında NATO tatbikatındaki askerlerimizi geri çekme kararı aldık açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.Erdoğan' Norveç'in imza attığı skandala tepki göstererek ''NATO tatbikatında 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik'' dedi.İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

NATO TATBİKATINDAN ASKERİMİZİ ÇEKTİK

Son olarak dün, Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız da Kanada yolundaydılar. Bizi yoldan aradılar, böyle böyle dediler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Çekiyoruz dediler. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik.

Sitene Ekle