BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74
POLİTİKA

Erdoğan, 100 yaşındaki Müzeyyen Nine'nin isteğini kırmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'daki programının ardından 100 yaşındaki Müzeyyen Gökmen adlı vatandaşla sohbet etti. Gökmen'in, torunu için iş istediğini duyan Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı'na, 'Teyzemizin durumuyla ilgilenin' talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreni alanında, kalabalık arasında, yakınlarının 100 yaşında olduğunu belirttiği Müzeyyen Gökmen dikkat çekti

Kadınların yanında, ön tarafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen Gökmen, yaşlılığı nedeniyle ayakta fazla duramayınca sağlık görevlileri ve Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından platformun önüne alınıp, sandalyeye oturtuldu.

Gökmen, Erdoğan'ın konuşmasının ardından yanında bulunan 15 yaşlarındaki yakının yardımıyla Cumhurbaşkanı'nın yanına gitti.

Müzeyyen Gökmen, sohbet sırasında torunu Veyis Gökmen için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş istedi.

Erdoğan da Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı yanına çağırıp, "Teyzemizin durumuyla ilgilenin" diyerek, talimat verdi.

Görüşme sonrası gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştuğunu sorduğu Müzeyyen Gökmen, "Torumun için, yetimim için iş istedim" dedi.

Gökmen'in elinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dağıttığı 2 oyuncak olduğu görüldü.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de Veyis Gökmen'e, telefonla ulaştıklarını ve belediyeye görüşme yapmak için davet ettiklerini belirtti.

Sitene Ekle