BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
MEDYA

Erdi Ünver kimdir Bayrampaşalı kavgaya gidiyor

Survivor 2017 yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Survivor 2017'nin Bayrampaşalı yarışmacısı Erdi Ünver Survivor yarışmasının kendisi için kavga olduğunu söyledi. İşte Erdi Ünver'in birbirinden ilginç o açıklamaları.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Survivor yarışmacısı Erdi Ünver, 'Survivor demek sadece parkurlardan atlamak değil yüreğini ortaya koymak, gönül yolunda birleşmektir.' diyor.

Survivor 2017'nin en atarlı yarışmacısı olacak gibi gözüken Erdi Ünver, Göz6 yarışmasındaki tavırlarından sonra, Survivor adasına gitmeden önce yaptığı açıklamalarla bir kez daha bu tavrını sürdüreceğini belli etti. 'Adam kavgada belli olur. Survivor benim için bir kavgadır. İsnanlar beni Göz6 evinde gördüler, kavgada da görecekler.' diyen Erdi Ünver, Survivor'a kavga etmeye gittiğini söyledi.

Göz6 yarışmasındaki birinciliğinden sonra Survivor'da yarışmaya hak kazanan Erdi Ünver, 'Ben Survivor'un ne mavi hayaliyim, ne pembe rüyası... Ben Survivor'un Güneş'leri kıskandıran hayali olacağım. Bizm hedefimiz hiçbir zaman ikincilik olamaz. Bizim nasıl güçlü olduğumuzu tüm cümle alem gördü.' diyerek diğer yarışmacılara göz dağı verdi. İşte Bayrampaşalı atarlı yarışmacının o açıklamaları...

Sitene Ekle