BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  SEÇİM

Erdal Beşikçioğlu kime oy vereceğini açıkladı

Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, yerel seçimlere günler kala kime oy vereceğinin mesajını verdi.

Abone ol

Behzat Ç. rolüyle gönüllerde taht kuran Erdal Beşikçioğlu, yerel seçimlere günler kala rengini belli etti. Beşikçioğlu, "İçinde 'halk' olan bir partiye oy vereceğim ben" dedi.

Seçimlere içinde halk geçen dört parti katılıyor; CHP (Cumhuriyet Halk Partisi), HDP (Halkların Demokrasi Partisi), HKP (Halkın Kurtuluş Partisi) ve HYP (Halkın Yükseliş Partisi) de var.

Beşikçioğlu Artı 1 Televizyonu’nda Tuluhan Tekelioğlu ile Gece Masası’na konuk oldu. Beşikçioğlu, yerel seçimlerde kime oy vereceği ile ilgili soruyu da yanıtladı.

“İÇİNDE HALK OLAN BİR PARTİ”

Beşikçioğlu, “Ben kalkınmanın, adaletinin olacağını düşünmüyorum. İçinde ‘halk’ olan bir partiye oy vereceğim ben. Beni daha iyi anlayacaklarına inandığım için. Halk ile beraber yürüyen bir parti olacak” diyerek hangi partiye oy vereceğinin sinyalini verdi.Seçimlere içinde halk geçen dört parti katılıyor. Bunlar: CHP, HDP, HKP ve HYP...

Tiyatro sanatçıcı Cem Emüler ise “Oylar bu seçimde ödünç ama uyarıdır diye düşünüyorum. Hasan Cemal’in partisine oy vereceğim” diyerek, oyunu CHP’ye vereceğini belirtti. Hasan Cemal önceki gün yayımlanan yazısında CHP'ye oy vereceğini açıklamıştı.