BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Erbakan'dan AK Parti'ye sert sözler!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan AK Parti'ye geçiceği iddialarını sert sözlerle yalanladı...

Abone ol

AK Parti'ye geçeceği öne sürülen eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Saadet Partili Fatih Erbakan bu iddiaları yalanladı ve ''Biz Erbakan Hocanın evladıyız. Sultan Fatih'in gemisi Milli Görüş bırakılıp, batacağı belli olan Titanic'e gidilir mi?'' dedi.

ÜLKEMİZDE KÖLELİK DÜZENİ VAR

Sadeet Partisi (SP) Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan Fatih Erbakan, ''Bütün dünyada sürdürülen kölelik ve sömürü düzeni ülkemizde de bu iktidar ile yapılıyor. Milletin sırtına fazladan 6 milyar dolar yük yüklüyorlar. Benzin ve mazot fiyatlarına yapılan zamlarla Türkiye dünya şampiyonu oldu. Bunların hepsi faize gidiyor. Bu parayı bulmak için sineğin yağını çıkarıyorlar. Sömürü düzeninin bekçiliğini yapıyorlar" dedi ve şu mesajları verdi:

İŞTE TÜRKİYE'NİN HALİ

Eskiden Amerika, İsrail ve Avrupa Birliği'nin postacılığını yapıyorlardı. Artık Amerika'nın Ortadoğu'daki tetikçiliğini yapıyorlar. Amerika'nın kışkırtması ile Esad yanlış yapıyor diye binlerce yıldır kardeşimiz olan Suriye'yi vuracakmışız. Binlerce Müslüman ölecek. İşte Türkiye'nin hali budur. Bu zihniyet devam ettikçe İmam Hatipli de olsanız, eşleriniz türbanlı da olsa bu sizi kurtaramaz. Bu milletin iktidarı olamazsınız. İşte tablo budur. Erbakan hocanın gerçek talebeleri iktidara gelmedikçe siyonizmin önüne geçemeyiz.

ARKA KAPIDAN KAÇTILAR

AK Parti iktidarı Türkiye'nin toplam borcunu 500 milyar dolara çıkardı. Bu görülmemiş bir felakettir. Ortadoğu Projesi'nin eş başkanıyım diye övünenler Erbakan Hoca'nın yolundan gidemezler. Erbakan hoca, memur ve işçiye yüzde 300 zam verdi, ilave vergi koymadı, zam yapmadı. Bir tane milli müesseseyi satmadı. Kıbrıs'tan vazgeçmedi. Siz nasıl Erbakan hocanın öğrencisiniz. Merhum liderimizin dediği gibi arka kapıdan kaçıp bahçede top oynuyorsunuz.