BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Erbakan kahraman bir dava adamıydı

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan babası Erbakan'ı anma programına katıldı...

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Necmettin Erbakan, düşmanlarının, rakiplerinin gıpta ettiği, takdir ettiği, çok yiğit, çok kahraman bir dava adamıydı" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, babası merhum Necmettin Erbakan'ın ölüm yılı nedeniyle, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığının, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlediği anma programına katıldı.

Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un milli görüş ve babasının hayatında çok önemli olduğunu vurguladı. Erbakan, Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde milli görüşü en yukarılara taşıyacağız" dedi.

Necmettin Erbakan'ın büyük bir lider ve dava adamı olduğunu vurgulayan Erbakan, şöyle devam etti:

"Düşmanlarının, rakiplerinin gıpta ettiği, takdir ettiği, çok yiğit, çok kahraman bir dava adamıydı. Ahlaki ve karakter özellikleri bakımından son derece örnek bir kimseydi. Kendisine gerekli olan bütün alanlarda, kendisini yetiştirmişti. Onun hayatını, nasıl bir insan olduğunu, bir konferansta hakkıyla anlatabilmek mümkün değil."

Fatih Erbakan, konuşmasında babası Necmettin Erbakan'ın, okul yılları, Almanya'da geçen yılları, söylediği sözler ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.