BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Enver Yılmaz istifa edecek mi? AK Parti'den açıklama

ANKARA, Bursa ve son olarak Balıkesir belediye başkanının ardından sırada Ordu belediye başkanı olduğu söyleniyordu. Emniyet Müdürüyle protokol kavgası yapan Belediye Başkanı Enver Yılmaz hakkındaki istifa dedikoduları ayyuka çıktı. AK Parti il başkanı iddialara açıklık getirdi.

Abone ol

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Ordu'daki şenliklerde yaşanan protokol kavgasının aktörlerinden olan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti 'de istifa edecek olan belediye başkanları arasında ismi geçmişti. İl başkanından açıklama geldi, başkan istifa mı ediyor? 

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk istifa iddiaları üzerine parti binasında basın toplantısı düzenledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz'ın görevinden ayrılacağına yönelik haber ve söylentilere açıklık getiren Çelenk şunları söyledi;

-"Enver Yılmaz'ın görevinden istifa ettirileceğine yönelik iddia ve iftiralar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyeden rant beklentileri olan ancak bu beklentilerine karşılık bulamayan bazı gruplar ile siyasi ikbal peşinde olan kesimlerin organize ettiği bilinen bu yanlış enformasyon geçmiş dönemlerde olduğu gibi mağlup ve yenik düşmeye mahkumdur" dedi.

"AK PARTİLİ GİBİ GÖRÜNÜYORLAR"

AK Partili gibi görünenlere de tepki gösteren Uğur Çelenk, hiçbir zaman AK Parti dava şuuruna sahip olmayan bu grup ve isimlerin partiye hizmet etmek için değil aksine zarar vermek bir araya gelmiş kesimler olduğunu söyledi. Çelenk, şunları kaydetti:

"Tamamen şahsi hırs ve menfaatperest düşüncelerle hareket eden ve bu düşüncelerine taraftar bulmaya çalışan zavallılara asla prim vermeyeceğiz. Çünkü AK Parti bir dava partisidir. Kendilerini AK Partili gibi göstererek, gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse medyayı kullanarak partimizin kurumsal kimliğine zarar veren kimse bu davanın neferi olamaz. Partimiz içinde nifak çıkması için uğraşanlar, hiçbir zaman bunu başaramadılar ve başaramayacaklardır. Bu kesimler bizim nasıl bir dava ahlakına sahibi olduğumuzu hiçbir zaman anlamadılar, anlamayacaklar. Bizim davamızda sinsilik yoktur, arkadaşının kuyusunu kazmak yoktur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu tür enformasyonları organize edenler ve nifak için pusuda yatanları sevindirmeyeceğiz."

Enver Yılmaz kimdir Ordu Belediye Başkanı olay oldu

Ordu protokol kavgasında flaş gelişme! Müdür bıraktı gitti