BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,21
HABER /  GÜNCEL

Enver Aysever ve Ahmet Hakan polemiğinde flaş gelişme!

"Çanak soru" diyaloğuyla aralarındaki gerilim büyüyen Ahmet Hakan ve Enver Aysever polemiğinde, Aysever'den Hakan'ı kızdıracak bir cevap geldi.

Abone ol

CNN Türk’teki programının sayısı hafta içi her günden haftada birden düşürülmesini ‘çanak soru sormayışına’ bağlayan Enver Aysever’e, kendisine “Kanal benim programımda bir değişiklik yapmadı. Bu durumda ben ‘çanakçı’ mı oluyorum?”  diye çıkışan Ahmet Hakan’a çarpıcı bir cevap geldi.

"ALLAH SORU BEREKETİ VERSİN"

Aysever, kişisel Twitter hesabından verdiği cevapla, Hakan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tarafsız Bölge’ programı için, “Cnntürk’ün başarılı bir programı. Umarım bu iklimde İDARİ BİR KARARLA kaldırılmaz” dedi ve Hakan için “Allah kendisine soru bereketi versin” dileğinde bulundu.

enver-tweet.jpg

"ONLAR DA MI ÇANAKÇI?"

Aynı kanalda çalıştığı Aysever’in bu ifadesini üzerine alınan Ahmet Hakan ise konuyu Hürriyet gazetesindeki köşesinde, “CNN Türk benim programımda bir değişiklik yapmadı. Bu durumda ben ‘çanakçı’ mı oluyorum? CNN Türk’te program yapan birçok arkadaşımız var. Onlar çanakçı mı oluyor?” sorusuyla ele almıştı.