BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  GÜNCEL

Ensar Vakfı'ndan muhteşem iftar

Ensar Vakfı Küçükçekmece Şubesi, düzenlediği iftarda binlerce kişiyi ağırladı.

Abone ol

Ensar Vakfı Küçükçekmece Şubesi, düzenlediği iftarda binlerce kişiyi ağırladı. Küçükçekmece Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen iftarda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Rabbim birliğimizin beraberliğimizin bozulmasına fırsat vermesin” diye dua etti.

Ensar Vakfı Küçükçekmece Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Küçükçekmece Şubesi ve Kigeder ile ortak düzenlediği iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Harun Kaya Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Ensar Vakfı Başkanı Kamil Çakır, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin  Kader, İlim Yayma Cemiyeti Küçükçekmece Başkanı Hasan Mangır, Küçükçekmece İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (KİGEDER) Başkanı Sinan Tunç, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Ensar Vakfı KadınKolları Başkanı Semra Yaşar, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tüm gönüllere ulaşmak  için Ramazan’ın bir fırsat olduğunu belirten Belediye Başkanı Temel Karadeniz, tüm dünyada müslümanların zor günler geçirdiğini belirterek, “Rabbim birliğimizin bozulmasına fırsat vermesin” diye dua etti. Küçükçekmece’de çok güzel çalışmalar yapıldığını ve ilçenin gelişmeye devam edeceğini belirten Karadeniz, “Vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı en önemli hedefimiz” diye konuştu.

 karadeniz.jpg

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise, Ramazan’ın beraberinde bereketini getirdiğini belirterek  ilçedeki tüm ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya çalıştıklarını söyledi, birlik mesajları verdi.

Küçükçekmece Ensar Vakfı Başkanı Kamil Çakır ise, Ramazan’ın ulvi havasında binlerce insanı biraraya getirmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Sofralarımızda kardeşliğimizi paylaşıyoruz. Hayatınız ramazan, bayramınız cennetiniz olsun” dedi.

kaym.jpg 

Binlerce kişinin katıldığı iftar yemeği, dualarla sona erdi.