BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Eniştenin videosu Akdoğan'ı kızdırdı

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, eniştesine ait olduğu iddia edilen videoyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, "davalık olduğum şahısları benimle ilişkili gibi göstermek alçaklığın kahpeliğin daniskasıdır." dedi.

Videoyu yayınlayan kişi, görüntülerin AK Parti'li Bakan Suat Kılıç'ın kayınpederi ile AK Parti Ankara milletvekili ve Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesine ait olduğunu iddia ediyor.

"BAKANLIK BENDEN 100 BİN TL RÜŞVET ALDI" İDDİASI

Gizli çekim olduğu anlaşılan videoya göre, Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat, Saglık Bakanlığı'na ve bürokratlara rüşvet verdiğini iddia ederek "Sağlık Bakanlığı benden 100 Bin TL rüşvet aldı" diyor. Üstelik bu rüşvetin dosyasını Başbakan'a gönderdiğini de söylüyor.

İKİ CİHANDA HESAPLAŞACAĞIZ

Akdoğan'ın eniştesine ait olduğu iddia edilen video internete yüklendi, sosyal medya bu görüntüleri konuştu. Yalçın Akdoğan, bu sabah twitter üzerinden videoyla ilgili sert bir açıklamayla yaptı

"Bir hısmımızla ilgili tüm iddiaların hem aylar önce açtığım davayla, hem de bilgi sahibi oldukça ilgili mercilerce üzerine gidilmektedir.

ANCAK Hiçbir ilişkim ve dahlim olmayan olayları, konuşmadığım ve davalık olduğum şahısları benimle ilişkili gibi göstermek alçaklığın kahpeliğin daniskasıdır. Kişilik suikastine giren kim olursa onlarla da onların iplerini elinde tutanlarla da iki cihanda hesaplaşacağız."