BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  GÜNCEL

Enis Berberoğlu'nu tutuklayan hakimin olay fotoğrafı

Enis Berberoğlu'nun tutuklayan hakim Ali İhsan Horasan'ın bir fotoğrafı medyaya düştü. Fotoğraf bir rakı masasında çekilmiş. Enis Berberoğlu için tutuklama kararın veren hakimin masasındaki detay ise şaşırtıcı.

Abone ol

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için tutuklama kararı veren hakim Ali İhsan Horasan'la ilgili bomba bir fotoğraf gündeme düştü. Fotoğrafı ortaya koyan da CHP'li Muharrem Erkek oldu. Konuyu meclis kürsüsüne kadar taşıyan Erkek, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan ile ilgili bomba iddialarda bulundu.

Kripto FETÖ'cülere dikkat çeken CHP Milletvekili Muharrem Erkek, hakimle ilgili şunları anlattı;

-"Bu davaya bakan 14. Ağır Ceza Mahkemesinin Başkanı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde görev yaptı. 7 Haziran genel seçimlerinden önce Bayramiç'te bir yemek yiyor, bir rakı sofrası. Fotoğraf çektiriyorlar. Masada biri Rabia işareti yapıyor. Herkesin önünde rakı kadehi, bu hâkimin önünde de rakı kadehi ve fotoğraf çeken kişi daha sonra bunu sosyal medyada paylaşıyor. Masada AK PARTİ Sayın Grup Başkan Vekili Bülent Turan'ın resmi de var. Kendisinin bilgisi yoktur ama resmi var masada. Rabia işareti yapan bir kişi, hâkimle masada rakı içiyor. Niçin anlatıyorum bunları? Acaba hâlâ yargıda, hâlâ içinizde, hâlâ her yerde kripto FETÖ'cüler mi var? Şimdi ben soruyorum: Bu kadar siyasallaşmış bir yargıç 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı yapılıp böyle bir davaya nasıl bakabiliyor?"

Ali İhsan Horasan'ın olay olan fotoğrafı

CHP Milletvekili iddiasına konu olan Ali İhsan Horasan'ın rakı masasındaki fotoğrafını da gösterdi. İşte günün olayı olan o kare;


Ali İhsan Horasan'ın masasında AK Parti Milletvekili'nin fotoğrafının olması dikkat çekti.

Rakı masasında fotoğrafı olan Bülent Turan konuştu