BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,48

Engincan Ural Kimdir?

Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden olan Engincan Ural büyüdü. 26 yaşında olan ve deyim yerindeyse magazin gündeminin içinde olan Engincan Ural şimdi ne yapıyor? Tüm detaylar internethaber'de. Engincan Ural, Sibel Can'ın en büyük oğlu. 26 yaşında olan Engincan Ural farklı tarzıyla dikkatleri üzerine topluyor. Yaptığı alışverişlerle magazin gündemine gelen Engincan Ural bu kez kız arkadaşıyla görüntülendi.  Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Engincan Ural...

Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden olan Engincan Ural büyüdü. 26 yaşında olan ve deyim yerindeyse magazin gündeminin içinde olan Engincan Ural şimdi ne yapıyor? Tüm detaylar internethaber'de.

Engincan Ural, Sibel Can'ın en büyük oğlu. 26 yaşında olan Engincan Ural farklı tarzıyla dikkatleri üzerine topluyor. Yaptığı alışverişlerle magazin gündemine gelen Engincan Ural bu kez kız arkadaşıyla görüntülendi. 

Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Engincan Ural, Miami'de eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a kesin dönüş yaptı. İstanbul, Miami ve Londra üçgeni arasında yaşayan Engincan Ural instagram'dan sık sık annesi Sibel Can'ın fotoğrafını paylaşıyor.