BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Engin Günaydın'dan ezik itirafı

Oyuncu Engin Günaydın, senaryosunu yazdığı ve oynadığı 'İçimdeki Ses' filmindeki Selim karakterini anlattı.

Abone ol

Engin Günaydın, senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı 'İçimdeki Ses' isimli filmde; kendi dünyasında yaşayan, çirkin, özgüveni yetersiz bir yazar olan 'Selim' karakterini canlandırıyor.

Sabah'ın haberine göre herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin 'Ayşıl'a aşık olan 'Selim' kendisine çok benzediğini söyleyen ünlü oyuncu, "Bir adamın güzel bir kıza aşık olup onun için debelenmesi normal bir şey. Ancak çok güzel bir kızın çirkin bir adama takılması bence çok ilginç. Öyküyü yazarken yola çıkış nedenim de buydu" dedi.

ÇİRKİN BİR ÇOCUKTUM
Engin Günaydın, 'Selim'in kendisinden izler taşıdığını söyledi: "Selim'in benden hiç bir farkı yok. Ben çocukken çok kiloluydum. Çocukluğuma göre daha iyiyim. Çocukluğumdan beri kendimi çirkin biri olarak bilirim. Bu durumdan hiç rahatsızlık duymam. Kendimle çok barışığım. Her şeyi kendime itiraf ederim. Kendime genellikle 'Senden zaten hiçbir şey olmaz' derim." Ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü: "Genelde silik ve ezik adamların hikayesini anlatmayı seviyorum. Kendim gibi adamlar bunlar. Çünkü onları anlayabiliyorum. Ben bu filme çok gülüyorum. İzledik ama gülmedik şeklindeki eleştiriler çok moralimi bozar." Günaydın, filmin yapımcısı Ahmet Kayumtu, Bekir Aksoy rahatsızlandığı için mecburen filmde oynadığını söyledi.