BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
GÜNCEL

Engin Altay'dan canlı yayında dikkat çeken Kılıçdaroğlu yorumu!

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bir seyircinin 'Halk Muharrem İnce'yi istiyor. Kılıçdaroğlu'nu istemiyor. Halkı niye takmıyorlar?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu.

HALK İSTERSE OLUR: Altaylı'nın bir seyircinin 'Allah'ınızı severseniz bir sorar mısınız, halk Muharrem İnce'yi genel başkan olarak istiyor, İstanbul'da küçük esnafım, herkesle konuşuyorum. Bir kişi de 'Kılıçdaroğlu kalsın' demiyor. Delegeler deyip duruyorlar. Halka niye sormuyorlar. Halkı niye takmıyorlar?' şeklindeki mesajını okuması üzerine Engin Altay 'kendisine saygılarımı sunuyorum, halk isterse olur, hiç merak etmesin' yanıtını verdi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle