BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.478,29
HABER /  MAGAZİN

Engin Altan Düzyatan: Evlenince kafam...

Özge Özpirinççi'yle uzun soluklu bir ilişkiden çıktıktan sonra Neslişah Alkoçlar ile evlenen Engin Altan Düzyatan, hakkındaki tüm suçlamalara ilk kez cevap verdi.

Abone ol

Türkiye ’nin en yakışıklı oyuncularından Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi'yle olan uzun soluklu ilişkisinin ardından Neslişah Alkoçlar ile yaptığı evliliği hakkında ilke ke zbu kadar detaylı konuştu. Düzyatan, 'Evlendim kafam rahat' dedi.

Engin altan Düzyatan, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye yaptığı açıklamalarda 'Evliliğin hayatında değiştirdikleri'ni anlattı:

"EVLENDİKTEN SONRA KAFAM RAHATLADI"

(Evli bir adam olunca ne değişti? sorusuna cevaben)  Kafam rahatladı. Birilerinin senin adına düşünüyor olması müthiş bir konfor. Aynı şekilde sen de onun üzerinden yük almaya çalışıyorsun. Hayatta daha çok boş vaktin olduğunu fark ediyorsun ve evlendikten sonra kendine ayıracağın vakit çoğalıyor.

NESLİŞAH ALKOÇLAR İLE ENGİN ALTAN DÜZYATAN BÖYLE TANIŞTILAR

Özel bir yardım gecesi için iskelet tasarımı yapmıştım. O gece Neslişah benim tasarladığım iskeleti satın aldı. (...) çok etkilendiğim kesin. O gece Neslişah’a “Eğer heykelle ilgili bir sorununuz olursa beni lütfen arayın” diyerek telefonumu verdim.

engin-altan-duzyatan-neslisah-alkoclar.jpg

"NESLİŞAH'IN BENİMLE İLGİLENMEMESİ ÇOK ETKİLEDİ"

İnsan nezaketen telefonu geri çaldırır değil mi? Yok! Ne aradı ne çağrı bıraktı! Hayatımda yaklaşık beş aydır kimse yoktu. Ve etrafta bana karşı bir ilgi vardı. O ilginin içerisinde bir kadının benimle ilgilenmiyor olduğunu görmek çok etkiledi.

engin-altan-duzyatan.jpeg 

"BU COOL KADIN KİM MERAK ETTİM"

Üzerinden bir ay geçti. Londra’dan Neslişah beni aradı “İskelet hâlâ gelmedi, ulaştıracak mısınız?” dedi. Bu cool kadın kim, merak ettim. Numarayı da kaydettim. (...) tanışmıyorduk. Zaten birbirimizi tanımıyor olmamız hikâyeye başka bir çekicilik kattı. Bir sonraki hafta ben “Müsait olursanız sizinle yemek yemek isterim” diye aradım. “Bu aralar yoğunum” dedi. Ama sonunda yemeğe çıktık.