BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
HABER /  GÜNCEL

Engin Alan: Ne zaman yemin edeceğim o benim kararım

Sincan Cezaevi’nden tahliye edilen Balyoz hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan, "Salı günü partimin grup toplantısına katılacağım. Ne zama...

Abone ol

Sincan Cezaevi’nden tahliye edilen Balyoz hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan, "Salı günü partimin grup toplantısına katılacağım. Ne zaman yemin edeceğim o benim kararım" dedi.
Sincan Cezaevi’nden tahliye olan Balyoz hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan, Gölbaşı’nda bulunan evine geldi. Evine girişinde gazetecilere açıklama yapan Alan, gazetecilerin evinde uyuyacağını hatırlatması üzerine dağlarda yatmaya alışkın olduğunu söyledi. Alan, diğer hükümlerle aynı kaderi paylaştığını belirterek, ailesinin de aynı kaderi paylaştığını ifade etti. Alan, arkadaşlarıyla olmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek, "Anayasa Mahkemesi bu ülkede rezil edilen yargı adına yetki kullandı, büyük Türk milletine itibar olarak iade etti. Yüce Mahkeme’nin Başkanı ve üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Söyleyecek sözümüz var. Vakti, zamanı gelince herkes nasibini alacaktır" ifadelerini kullandı.
Ailelerinin, çocuklarının, silah arkadaşlarının kendilerinden daha çok çile çektiğini belirten Alan, "Onların acıları bizden çok fazla oldu. Arkadaşlarımızı kaybettik. Kanser oldular, nasıl geri gelecek?" diye konuştu.
Herkesin hesap vereceğini söyleyen Alan, davanın bitmeyeceğini kaydederek, "Hiç kimse bunum yanına kar kalacağını zannetmesin. Hodri meydan" şeklinde konuştu.
Alan, "Salı günü partimin grup toplantısına katılacağım. Ne zaman yemin edeceğim o benim kararım" dedi.
(İHA)