BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Engelli memur alımı 2018 e-kpss başvuru bomba değişiklik

Engelli memur alımı 2018 Başbakan Binali Yıldırım son dakika müjdeyi verdi. Engelli memur alımı 2018 başvuruları başladı mı? Engelli memur alımı EKPSS nasıl yapılacak? Engelli memur alımı ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Engelli memur alım başvuruları 2018 herkes merakla Binali Yıldırım'ın açıklamalarından sonra bu konuyu merak etmeye başladı. 2018 yılında EKPSS ile 5 bin engelli memur alınacak. Peki engelli memur alım başvuruları başladı mı?

2018 yılında 5 bin engelli memurun kamuya alınacağı haberi adeta müjde etkisi yarattı. Engelli adaylar merakla EKPSS engelli memur alım başvuru tarihlerini şimdiden aratmaya başladı.

ENGELLİ MEMUR ALIMI 2018 EKPSS

Engelli memur alımı 2018 EKPSS başvuru henüz başlamadı. ÖSYM takviminde de belli olmayan 2018 EKPSS engelli alım başvurularının şubat ayında başlaması bekleniyor. Engelli memur alımıyla ilgili bütün detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EKPSS'YE KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

2018 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018-EKPSS); ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilecektir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst düzeyden EKPSS’ye başvurmak zorundadır.

EKPSS'DE NELER DEĞİŞTİ?

Öte yandan Binali Yıldırım tarafından bugün yapılan açıklamada da EKPSS ile ilgili yeni değişiklik yapıldı. Normalde 2 yıl geçerliliği devam eden sınav 4 yıla uzatıldı.

Başbakan Binali Yıldırım çifte müjdeyi canlı yayında açıkladı