BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  GÜNCEL

Engelli kız ve ağabeyine tecavüz ettiler

Tekirdağ'da bu kadarına pes dedirtecek bir olay yaşandı.Yaşanan korkunç olayda engelli kız ve ağabeyinin başına gelenler tüyler ürpertti

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde görme ve zihinsel engelli 16 yaşındaki kız N.K. ile 20 yaşındaki ağabeyi S.K.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler suçlamaları kabul etmezken, yapılan sağlık kontrolünde tecavüz bulgusuna rastlanan küçük kız, savcılık talimatıyla koruma altına alındı.

Olay, Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre görme ve zihinsel engelli N.K.'ya aynı mahallede oturan 34 yaşındaki T.Y. kendi evine götürerek tecavüz etti. Daha sonra T.Y.'nin arkadaşları 36 yaşındaki D.A. ve 28 yaşındaki T.K. da küçük kıza tecavüz etti. Kız kardeşine tecavüz edildiğini öğrenen 20 yaşındaki S.K., konuşmak için T.Y.'nin evine gittiğinde, kız kardeşine tecavüz eden 3 kişi tarafından önce dövüldü, ardından da fiili livata yoluyla tecavüze uğradı. Şüpheliler küçük kızı ve ağabeyini tecavüz olayını kimseye anlatmamaları için tehdit etti. Olaydan sonra aile Edirne'ye taşındı. Bir süre sonra kızlarına ve çocuklarına tecavüz edildiğini öğrenen aile zanlıları arayarak hesap sormak istedi. Bunun üzerine üç zanlılardan T.Y. ve D.A. Edirne'ye geldi. Zanlıların Edirne'ye gelmesi üzerine aile polise haber vererek şikayetçi oldu.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edirne Polisi ailenin şikayeti üzerine kente gelen T.Y. ve D.A.'yı gözaltına aldı. Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen mağdur N.K.'de tecavüz bulgusuna rastlandı. Muayenede ağabey S.K.'nin de fiili livata yoluyla tecavüze uğradığı belirlendi. Edirne Polisinin bilgi vermesi üzerine tecavüz olayı ile ilgili olarak Çorlu Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan şüpheliler 17 yaşındaki M.A., 15 yaşındaki M.A. ve 25 yaşındaki T.K. gözaltına alındı. Edirne Cumhuriyet Savcının talimatı ile kentte gözaltına alınan 2 zanlı da olay yerinin Çorlu olması nedeniyle buradan gelen güvenlik güçlerine teslim edildi. Zanlıların sorgusu sürüyor.

İŞADAMINA AŞK TUZAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]NELER YAPTILAR NELER...

BEYOĞLU’nda, suç ortakları kadınla aşk tuzağa kurarak zorla alıkoydukları işadamı L.A.’nın parasını gasp ettikleri iddia edilen biri kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı. Kadın kıyafeti giydirerek görüntüsünü çektikleri işadamına daha sonra da şantaj yaptıkları iddia edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polise 18 Nisan 2013 günü başvuran işadamı L.A., kendisine bir kadın kullanılarak tuzak kurulduğunu ve parasının gasp edildiğini söyledi. İşadamı L.A. “Telefonumdan tanımadığım bir kadın aradı. Yanlışlıkla aradığını söyleyerek önce benden özür diledi. Sonra konuşmayı sürdürüp benimle samimiyet kurdu. Taksim’de bir yerde buluşarak bir süre sohbet ettik. Daha sonra beni evine davet etti. Eve gidince ikimiz de soyunduk. Biz yataktayken aniden kapı açıldı. İçeri iki erkek girdi. Bu kişiler, namuslarına el sürdüğümü söyleyerek bana saldırdılar. Cebimdeki paraları aldılar. Daha sonra bana kadın kıyafetleri giydirdiler. Bu halde görüntümü çektiler. Görüntüyü yayınlayacaklarını söyleyerek önce benden 50 bin lira istediler. Daha sonra pazarlıkla bu parayı 10 bin liraya kadar düşürdüler. Giderken otomobilimi de aldılar.” dedi.

Bu şikayet üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, işadamının gösterdiği Beyoğlu’ndaki eve baskın düzenledi. Baskında, Moldova uyruklu Ekatarina C.(24), Gaffari K.(28) ile Aydın E.(21) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden, kadın kıyafeti giydirildikten sonra çekildiği anlaşılan işadamına ait görüntüler de ele geçirildi. Evlerinin önünde gasp ettikleri işadamına ait otomobil de bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan şüpheliler işadamı L.A. tarafından teşhis edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.