BIST 9.695
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.499,69
HABER /  EKONOMİ

Enflasyon seferberliğine katılan şirketler! Biri fiyatları yüzde 10 indiriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklayacağı Enflasyonla topyekün mücadele planına Doğuş ve Boyner Grubu ile TOBB ve MÜSİAD ilk dahil olanlar oldu. Cem Boyner büyük bir indirim kampanyası başlatıyor.

Abone ol

TÜRKİYE Enflasyonu aşağı düşürmek için topyekün seferlerlik başlatıyor. Buna iş adamlarından da destek geliyor. İki büyük iş örgütü ilk destek verenler olurken Boyner ve Doğuş Grubu da seferberliğe dahil olacaklarını duyurdular.

Fiyatları yüzde 10 indiriyor: Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, enflasyonla topyekün mücadelede hükümetin, iş dünyasının ve sivil toplumun geliştireceği rasyonel ve etkili tüm girişim ve inisiyatiflere destek vereceklerini açıkladı.

Boyner'den yapılan açıklamada grup şirketlerinin önümüzdeki dönemde müşterilerinin alım gücünü koruyacak ve artan enflasyon yükünü hafifletecek özel kampanyalar, indirimler, taksit fırsatlarını devreye alacağı bildirildi. Grup, Boyner Grup şirketleri tarafından üretilen ve 500’ün üzerindeki mağaza ve e-ticaret sitesinde satılan Boyner Grup markalarında da %10 indirim uygulayacak.

Boyner'in sahibi Cem Boyner nereli eşi Ümit Boyner kimdir?



Doğuş Grubu'ndan destek : Doğuş Grubu da tüm şirketleri ile enflasyonla mücadele için yürütülen milli dayanışma içerisinde güçlü bir biçimde yer alacaklarını ilan etti.

Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada "Enflasyonla mücadele ekonomideki tüm paydaşların katılımıyla başarıya ulaşacak bir mücadeledir. Ekonomik istikrar için özel sektör ve kamunun elele vermesi, ortak bir amaç birliği ile harekete geçmesi zorunludur. Bu çerçevede Doğuş Grubu olarak enflasyonla mücadelede devletimize ve halkımıza her türlü desteği vermeye hazırız" denildi.

Ferit Şahenk nereli yabancı eşi kimdir? NTV ve Garanti Bankası'nın sahibi

TOBB ve MÜSİAD'dan tam destek
"Enflasyonla Mücadele Programı"na TOBB ve MÜSİAD'da tam destek veriyor.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programı'nı ve Bakanımız Berat Albayrak’ın mali disiplini koruma ve fiyat istikrarını sağlamaya odaklanmış olmasını, tüm bu sıkıntıları gidermek anlamında önemli buluyor ve destekliyoruz" dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise "Üreticisinden tüketicisine, kamu sektöründen özel sektörüne kadar ekonomi içerisinde yer alan bütün aktörler olarak, enflasyonla mücadelede topyekun bir duruş sergilemek zorundayız. Yüksek kur - yüksek enflasyon sarmalından çıkış noktasında iş dünyasının temsilcileri olarak bizler, enflasyonla mücadelede ekonomi yönetiminin alacağı her türlü karara destek vermeye ve elimizi taşın altına koymaya hazırız" açıklamasını yaptı.

Yüzde 10 indirim kararı alan şirketlerin tam listesi! Enflasyonla mücadele seferberliği

Berat Albayrak canlı yayını - Enflasyonla mücadele paketini açıklıyor

Berat Albayrak'a kilitlenen dolar ve euro ne kadar? Altın alan zararda