BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.492,39
HABER /  GÜNCEL

Enes Kanter'i evlatlıktan reddeden babası Mehmet Kanter meğer...

FETÖ'cü Enes Kanter ile babası Mehmet Kanter arasındaki evlatlıktan red oyunu bylock ifşası ile bozuldu. Enes Kanter'in babası hakkındaki iddianameyi duyunca twitter hesabından Türkiye aleyhine kara propagandaya başladı.

Abone ol

Fethullah Gülen ve örgütünün ne kadar tehlikeli olduklarını ortaya koyan en dikkat çeken vaka Kanter ailesi oldu. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden ihraç edilen Prof. Dr. Mehmet Kanter hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Enes Kanter'in babası olan Mehmet Kanter'in 127 FETÖ şüphelisi ile irtibat kurduğu, bunlardan da 57'sinin ByLock kullanıcısı olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ : Soruşturma sonucunda baba Mehmet Kanter hakkında, "terör örgütüne üye olmak," suçunda 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame, Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

ENES KANTER'DEN ÇİRKİN PROPAGANDA : Enes Kanter babası hakkındaki iddianameyi duyunca 'ret' oyununu bir kenara bırakıp kara propagandaya başladı. Twitter başta olmak üzere sosyal medya hesaplarından NBA'deki konumunu kullanarak Türkiye ve Erdoğan hakkında çirkin sözler söyledi.

İngilizce video çeken Enes Kanter, Cumhurbaşkanı için 'diktatör' diyerek 'savaşmaya devam edeceğiz' dedi. Enes Kanter babası hakkındaki iddianamenin kabul edilmesiyle ilgili de saptırma yaparak olayı yabancı basına 'Babam 15 yıl hapis cezası aldı' diyerek sundu.

EVLATLIKTAN RET OYUNU : Mehmet Kanter, 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra başlayan soruşturmaları görünce Enes Kanter'i evlatlıktan reddetmişti. Enes Kanter de sosyal medya üzerinden babasının soyadını değiştirip Gülen soyadını alacağını duyurmuştu. Bütün bunların birer oyun olduğu ve Enes Kanter'in babasının da gerçekte sıkı FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı.