BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.493,22
HABER /  MAGAZİN

Endişesi olana davet yok mu?

Referandum öncesi, 'Ülkemle ilgili endişelerim var' diyen Gülben Ergen'e, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den davet yok.

Abone ol

Referandum öncesi Twitter'da, ''Ülkemle ilgili endişelerim var'' diye yazan şarkıcı Gülben Ergen, Çankaya Köşkü'ndeki 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu yıl eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte vereceği resepsiyonun davetiyeleri postalandı.

Gül, bu yıl tek resepsiyon düzenleyince davetli sayısını da yarıya indirdi. 1500 kişilik davetli listesinde, bu yıl da sanatçılara yer verildi.

Ancak referandum öncesi Twitter sayfasına, “Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi, tüm korkularımı annem daha da coşturdu” diye yazan sanatçı Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan bu yıl liste dışında kaldı.

Ergen, Hürriyet’e “Şu ana kadar davet almadık” diye konuştu. Ergen’in Twitter’da endişelerini ifade etmesi üzerine, Cumhurbaşkanı Gül’ün oğlu Mehmet Emre Gül, Ergen’e “Nedir o endişe ve korkular” diye sormuş, ancak sanatçı bu soruya yanıt vermemişti.

Ergen, ısrarlı sorular üzerine Twitter’ına “Emre Gül ile bir tanışıklığım yok. Endişelerime kulak vermiş sağolsun” diye yazmıştı.

Çankaya Köşkü kaynakları ise şunları söyledi: “Bu yıl tek resepsiyon olacağı için davetli sayısının azaltıldığı doğru. Sanatçılar arasında da bir rotasyon söz konusu. Daha önceki yıllarda davet edilmiş olan sanatçılarımızın yerine bu yıl ilk kez davet edeceğimiz sanatçılar olabilir.”