BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59

En unutulmaz dizi aşkları

En unutulmaz dizi aşkları

İşte dünden bugüne unutulmayan dizi aşklarının bazıları...

En unutulmaz dizi aşkları

AŞK-I MEMNU BEHLÜL - BİHTER

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Aşk-ı Memnu, Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını ekrana taşıdı. Başrollerini, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı dizi yayınlandığı her hafta çok konuşuldu. Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı izleyici de ikiye böldü. Öyle ki dizide Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem'in cebine eşiniz sizi aldatıyor mesajları bırakıldı. Her haftası olay olan dizi kötü sonla bitti.

En unutulmaz dizi aşkları

AŞK YENİDEN FATİH - ZEYNEP

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin Fatih ve Zeynep aşkı kısa sürede izleyicinin ilgisini çekti. Birbirleriyle sürekli atışan ama bir o kadar da birbirlerine aşk olan bu ikiliyi herkes çok sevdi.

En unutulmaz dizi aşkları

ADINI FERİHA KOYDUM EMİR - FERİHA

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' da izleyicinin unutamadığı Aşklardan. Fakir kız Feriha ve zengin oğlan Emir'in aşkını ekrana taşıyan dizi her hafta izlenme rekorları kırdı. Bütün zorluklara karşı aşkından vazgeçmeyen Feriha ve Emir'i izleyici çok sevdi. Mutlu sonla bitmesi beklenen dizi Feriha'nın ölümüyle izleyiciyi şoke etti. Daha sonra 'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu' adıyla ekrana gelmeye başlayan dizi Feriha'nın ölümüyle Emir'in yaşadığı zorlukları ekrana taşıdı. Öyle ki Çağatay Ulusoy, senaryo gereği saçlarını bile kazıttı.

En unutulmaz dizi aşkları

MEDCEZİR YAMAN-MİRA

Kariyerine 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle başlayan Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisiyle yükselişini sürdürdü. Başrolünü Serenay Sarıkaya'yla paylaştığı Medcezir dizisinde Yaman-Mira aşkı izleyenleri ekran başına kilitledi. Türlü türlü zorluklarla mücadele eden Yaman ve Mira dizinin finalinde mutluluğu buldu. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'nın dizi aşkı da gerçek oldu. Bir süre birliktelik yaşayan ikili daha sonra yollarını ayırdı.