BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  GÜNCEL

En son depremler önce Sivas sallandı sonra da...

SİVAS'ta depremin ardından Akdeniz de sallandı. Kandilli Rasathanesi'nin en son depremler listesine göre Sivas ve Akdeniz'deki depremlerin büyüklüğü 3.9.

Abone ol

SİVAS'ın Zara ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.İlk belirlemelere göre deprem hasara yol açmadı.

Kandilli Rasathanesi en son depremler listesine göre, Sivas Zara'daki deprem 17.07’de meydana geldi. Merkez üssü Çorak Köyü olan 3.6 büyüklüğündeki deprem, Zara ve Suşehri ilçe merkezlerinde de hissedildi. İlk belirlemelere göre deprem hasara yol açmadı.

AKDENİZ DE SALLANDI

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi verilerine göre saat 19.59'da Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22.67 km derinlikteki depremin , en yakın yerleşim yeri olan Kaş ilçesine uzaklığı ise 29.26 km olarak ölçüldü.

EN SON DEPREMLER LİSTESİ KANDİLLİ

Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Yeryüzündeki depremler her saniye gerçekleşmektedir. Bu depremlerin bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük olur. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kayıt altına alınabiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.

Bugün meydana gelen en son depremlerin listesi aşağıdaki gibidir.

en son depremler 28 mayıs 2016 kandilli