BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  MAGAZİN

En seksi kadınlar arasında 4 Türk

En seksi 100 yıldız seçildi. En seksiler arasına 4 Türk kadın da girdi. Üstelik 4. olan Türk oyuncu birçok güzeli de geride bıraktı.

Abone ol

Alman Bild gazetesinin, en seksi 100 yıldız listesinde, 4'üncü sıra, Sibel Kekilli'nin oldu. Sunucu Nazan Eckes 14, Gülcan Kamps 97, Reyhan Şahin 99'uncu sıradan listede...

Almanya'nın en çok satılan gazetelerinden Bild, ülkenin en seksi 100 ünlü kadınını seçti. Sıralamanın en ilginç yanlarından biri de, listede dört Türk kökenli ismin de yer alması oldu.

Fatih Akın'ın 'Duvara Karşı' filmiyle ünlenen Sibel Kekilli, yüz kadın arasında dördüncülüğü elde ederken, ülkenin çok tanınmış çok sayıda güzelini de geride bırakmayı başardı. Bild'in Kekilli için yaptığı yorum ise, "Zarif ve güzel. Sır dolu ve candan bir tebessüm" şeklinde oldu. Bild, 14'üncü sıraya ise TV sunucusu Nazan Eckes'i uygun gördü. Eckes'in saçlarını ön plana çıkaran gazete, aynı zamanda egzotik ve erotik olduğu yorumuna da yer verdi.

1'İNCİ ENGELHARDT

Sıralamada TV sunucusu Gülcan Kamps 97, Lady Bitch Ray olarak bilinen Reyhan Şahin ise 99'uncu sırayı elde etti. Yarışmada ilk üç sırayı ise Charlotte Engelhardt (30), Sophia Thomalla (19) ve Sonya Kraus (35) aldı.

İŞTE EN SEKSİ KADINLAR LİSTESİNİN TÜRK GÜZELLERİ

[PAGE]

  

SİBEL KEKİLLİ

[PAGE]

NAZAN ECKES


[PAGE]

GÜLCAN KAMPS

[PAGE]

REYHAN ŞAHİN

 

[PAGE]

ALMANYA'NIN EN SEKSİ KADINI İSE CHARLOTTE ENGELHART OLDU