BIST 9.573
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.473,81
HABER /  DÜNYA

En seksi doktor açık artırmaya çıktı!

People dergisinin dünyanın en seksi doktoru seçtiği Mihail Varşavski, yalnızlıktan bıktı kendini açık artırmaya çıkardı. Elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.

Abone ol

ABD'nin New Jersey kentinde yaşayan ve geçen yıl People dergisi tarafından dünyanın en seksi doktoru seçilen Rus asıllı Mihail Varşavski, yaşadığı yalnızlık sorununu çözmek için kendini açık artırmaya çıkardı.

Huffington Post'un haberine göre, geçen yıl People dergisi tarafından dünyanın en seksi doktoru seçilen 26 yaşındaki Mihail Varşavski, Coffee Meets Bagel sitesi üzerinden kendini açık artırmaya çıkardı. Açık artırmadan elde edilecek paranın, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs veren The Limitless Tomorrow hayır kurumuna bağışlanacağı belirtildi.

KAZANAN DOKTORLA YEMEK YİYECEK

27 Ocak gününe kadar devam edece açık artırmanın kazananı, Dr. Mike ile New York'un en lüks restoranlarından birinde akşam yemeğinde buluşma hakkını elde edecek.

‘DAHA AKILLICA BİR ŞEY DÜŞÜNEMEDİM'

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 1,2 milyondan fazla takipçisi bulunan 26 yaşındaki doktor, "Ciddi ilişki istiyorum, ancak popülerliğim arayışı kolaylaştırmıyor. Bu yüzden kendimi açık artırmaya çıkarmaktan daha akıllıca bir şey düşünemedim" dedi.