BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.301,82

En iyi hamile kalma teknikleri!

En iyi hamile kalma teknikleri!

Sık sık cinsel ilişkiye girinbu , üzerinde durmaya gerek olmayan bir şeymiş gibi görünebilir ama özellikle heyecanlı çiftler için en sık gözden kaçırılan konudur. cinsel ilişki sıklığı açısından normal ya da anormal diye bir sınıflama yapmak doğru değildir. önemli olan ilişki sayısının az ya da...

En iyi hamile kalma teknikleri!

Hamileliğe hazırlanırken uzmanlar tarafından daha çok sebze ve meyve ağırlıklı bir diyet programı öneriliyor, ama bu program tamamen vejetaryen bir program değil. Çünkü bu besinleri hayatımızdan çıkarıp yalnızca sebze-meyve ile beslenmek de sağlıksız beslenmek anlamına gelmektedir. Bu besinler uygulanması önerilen beslenme programından çıkartılırken, onların yerine geçecek bir takım vitamin takviyeleri gerekli görülmektedir. Bu besinlerin yerine bebek isteyen çiftlerin neler yemeleri gerektiği uzmanlar tarafından belirlenmektedir.

En iyi hamile kalma teknikleri!

Kendinize zaman verin

Yumurtlamayla ilgili yaşadığınız problemlerin çözüme kavuşması ve vücudunuzun hamileliğe hazırlanması biraz zaman alabilir. Bu konuda sakın yalnız olduğunuzu düşünmeyin. Sakin olun ve bekleyin. Yapılan araştırmalara göre bebek sahibi olmak isteyen birçok kişinin hamile kalması yaklaşık 6 ay kadar sürüyor ve aralarından sadece %85′i o yıl içinde bebek sahibi oluyor.