BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27

En iyi Android uygulamaları

En iyi Android uygulamaları

Android platformunda bulunacak en iyi uygulamalar...

En iyi Android uygulamaları

Circa News

Circa mobil kullanım için haberlerin nasıl düzenlenip sunulması gerektiği konusuna dikkat çeken ilk uygulamalardan. Bunu da okuyucuların haber başlıklarını kolayca ve hızlıca anlayabilmeleri için haberleri küçük, neredeyse birer lokmalık şekilde sunarak yapıyorlar. Tasarım açısından Circa harika. Genel olarak monokrom yapısı sayesinde her habere konmuş olan fotoğrafları daha da etkiliyici hale getiriyor. Temiz, okunaklı yazı stilleri ve ufak fakat görülebilir tuşları ile bir gazete kadar şık ve profesyonel.

En iyi Android uygulamaları

Uyarı: Sadece Birleşik Krallıkta

Şimdi, sıradaki uygulamaya geçmiş olabilirsiniz, fakat eğer geçmediyseniz Play Store’daki en güzel tasarıma sahip uygulama karşınızda. Sarı, beyaz ve siyah renk düzeni ile bal arısı temasında çok şık bir tasarıma sahip. Arayüz elemanları düz, iki boyutlu çiçekler, yapraklar ve bal petekleri ve önplanda da zarasız arılar uçuşuyor. Bu güzelliğin bir başka yüzü de sadece aylık sadece 1£ abonman bedeli olması.

En iyi Android uygulamaları

Cleartrip

Cleartrip’in Android uygulaması mükemmel uçuşunuzu dört basit kriterle özetliyor. Kalkış ve varış noktaları, kalkış tarihi, sınıf ve yolcu sayısı. Ayrı bir sekme dönüş tarihinizi belirlemenizi sağlıyor. Arama isteğinizi gönderdiğinizde basit fakat bilgilendirici sonuçlar size dönüyor. Android uygulamasının gerçek başarısı bu kadar çok bilgiyi bu kadar az piksele sığdırabilmesi. Sık uçuş yapmayan ve yüzeysel bilgi yığınları ile şaşkına dönen kişiler için harika bir uygulama.

En iyi Android uygulamaları

Digg

Eğer Feedly size hitap etmiyorsa korkmayın. Digg aynı oranda etkiliyici bir olasılık. RSS okuyucu işlevinin yanı sıra, Digg çalışanları tarafından özenle seçilen makale ve yazılara da ulaşabiliyor olacaksınız. Ana sayfa küçük başlıklar ile geniş fotoğraflara öncelik veriyor. Feedly’e oranla daha görsele dayalı bir tasarım olmasına rağmen, gazetelerin alışıla gelmiş olan profesyonel tasarım öğelerine de sahip. Eğer rahatlayıp uzanmak ve internetten özenle seçilmiş içerik okumak istiyorsanız, harika bir seçenek.