BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36

En ilginç ölümler

En ilginç ölümler

Bazı ölümler vardır. onlar diğerlerine hiç benzemez ve tarihe damgasını vurur. işte en ilginç ölümler

En ilginç ölümler

Sakallının ölümü
Avusturyalı Hans Steininger Dünyanın en uzun sakallarına sahip insanı olarak meşhur olmuştu (1.4 metre). Fakat onu meşhur yapan bu sakalları aynı zamanda ölümüne de sebep oldu.

1567'de bir gün Hans'ın kasabasında büyük bir yangın çıktı. Hans sakalını toplamayı unuttuğu için sakallarının alev almasıyla dengesini kaybetti. Önce düşüp burnunu kırdı sonrada yaşamını kaybetti

En ilginç ölümler

Tuvalette ölüm
Tuvalette ölüme birçok örnek verebiliriz. Ancak Elvis Presley (1935 - 1977) bunların en meşhuru.

Rock ‘n Roll kralı Graceland'da bir pansiyonda tuvalette oturur vaziyette ölü bulundu. Doktorların söylediğine göre kalp krizi geçirmişti. Öldüğünde çok şişmandı ve çok fazla uyuşturucu kullanıyordu.

En ilginç ölümler

Robotla gelen ölüm
Robert Williams bir robot tarafından öldürülen ilk kişidir. 1979'da Williams Ford Motor'da depoda malzeme katlarına tırmanırken birden bire robotun çalışmasıyla hızlıca kafasına çarpması sonucu öldü.

İkinci ölüm 1981'de Kawasaki'de gerçekleşti Kenji Urada 37 yaşında bir mühendisti. Çalışırken kırılan robotun kolu aniden dönerek Urada'ya çarptı ve ölümüne neden oldu.

En ilginç ölümler

Helikopter pervanesiyle ölüm
Aktör Vic Morrow, Alacakaranlık kuşağı dizisinin çekimleri sırasında sette öldü. Bir helikopter patlama sahnesinde fırlayan pervane aktörün kafasını kopartarak ölümüne neden oldu.

İki çocuk aktör de bu sebepden öldüler. Bu olaylardan sonra Amerika'da film setlerindeki güvenlik şartları ve kanunlar çok ağır koşullar getirilerek yenilendi.