BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

Hergün ortalama 300 milyon kadın sanal ortamda seks hakkında konuşuyor! işte ele alınan konular ve hepimizi ilgilendiren seks soru - cevapları...

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'YATAK ODASINI DAHA SEKSİ HALE GETİRMEK İÇİN NELER YAPILABİLİR?'

Cevap: "Aslında bu kişiye ve zevke göre değişir. Bazı ortak tahrik unsurları da var! Örneğin çoğu insan kırmızı renge bayılır. Pelüş, kadife gibi yumuşak kumaşlar da baştan çıkarıcıdır. Ayrıca siyah bir nevresim takımı da gizemli bir hava yaratabilir. Pembeden uzak durun, çünkü masumiyeti çağrıştırarak cinsel isteği öldüren bir renktir. Başucunuzdaki lambaya loş ışık veren bir ampul takın ve odanıza acilen bir müzik seti alın. Fon müziği, sevişmelerde heyecanı artırır ve negatif gerginliği azaltır. Bir de odanız daima derli toplu durmak zorunda değil. Erkekler garip bir biçimde ara sıra dağınık ve karışık odalarda sevişmekten de hoşlanırlar."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'SEVİŞMEDEN SONRA VÜCUDUMDA KAS TUTULMASI OLUYOR. NE YAPABİLİRİM?'

Cevap: "Spordan sonra da kas tutulması olur ve bunun sebebi yeterince spor yapmamaktır. Vücut egzersize alıştığında tutulma sorunu da ortadan kalkar. Demek ki daha sık seks yapmalısınız! Bir de bol su içmek vücudunuzdaki magnezyum ihtiyacını karşılayacağı için kas tutulmasına karşı birebirdir."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'ERKEK ARKADAŞIM YATAKTA SON DERECE TUTUCU. ONU FARKLI FANTEZİLER DENEMEYE NASIL İKNA EDEBİLİRİM?'

Cevap 1: "Seksin rutine binmesi gerçekten de zevki kısa zamanda öldürüyor. Küçük bir oyun oynayın! Her ikiniz de; yatakta bizzat yapmak ya da karşı tarafın yapmasını istediğimiz üç şeyi birer kağıda yazarak küçük bir kutuya koyun. Bir süre sonra kağıtlar birikmeye başlayacaktır. Ardından; sevişirken o kutudan kağıt çekerek yatakta uygulamaya başlayın." Cevap 2: "Erkeğin yatakta tutucu olması, pek sık karşılaşılan bir durum değil. Önce bunun sebebini öğrenmek gerek. Sevgiliniz; sizin onu yataktaki becerileri konusunda yargıladığınız gibi bir hisse kapılmış olabilir. Bu nedenle de; kendini sadece çok iyi bildiği bir alana sıkıştırmış ve başarısızlık korkusuyla onun dışına çıkmak istemiyor olabilir."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'ALKOL; BENİ SEKS SIRASINDA EPEY RAHATLATIYOR. ARTIK İÇKİ İÇMEDEN SEVİŞEMİYORUM. BU BİR SORUN MUDUR?'

Cevap: "Cinsel hayatınız düzgün devam etsin diye alkolik olmak üzereyseniz, bu elbette bir sorun! İçkiden cesaret alabilirsiniz fakat bu bir alışkanlığa dönüşmemeli. Ayrıca şunu unutmamalısınız ki, siz rahatlıyor olabilirsiniz ama erkekler belli bir alkol seviyesinden sonra yatakta çuvallamaya başlarlar. Yani sevişmeden önce içecekseniz de tek başınıza içmek durumundasınız. Abartmayın yeter!"