BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

Hergün ortalama 300 milyon kadın sanal ortamda seks hakkında konuşuyor! işte ele alınan konular ve hepimizi ilgilendiren seks soru - cevapları...

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'BACAKLARIMI ÇOK KALIN BULUYORUM. ÇIPLAK KALDIĞIMDA İSE HUZURSUZLUK HİSSEDİYORUM. BU KONUDA NE YAPABİLİRİM?'

Cevap: "Yatağa yüksek topuklu ayakkabılarla girmeyi deneyin. Bu hem sevgiliniz için hoş bir fantezi olur, hem de bacak boyunu uzun gösterdiği için kendinizi daha iyi hissetmenizi, güveninizin artmasını sağlar."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'TEK GECELİK İLİŞKİDEN SONRA, SABAH ZARİFÇE YOK OLMANIN BİR YÖNTEMİ VAR MI?'

Cevap: "Öncelikle; tek gecelik ilişki için seçtiğiniz erkeği kendi evinize getirmek yerine daima siz onun evine gidin. Evinize gelen birinin ne zaman gideceğini siz belirleyemezsiniz ama başkasının evinden istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Ayrıca bir erkeğin evinin dekorasyonu, onun hakkında birçok ipucu verir. Eğer birlikte olduğunuz erkekten hoşlandıysanız ve onu tekrar görmek istiyorsanız, edineceğiniz bilgiler işinize yarayabilir."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'YATAK ODASINI DAHA SEKSİ HALE GETİRMEK İÇİN NELER YAPILABİLİR?'

Cevap: "Aslında bu kişiye ve zevke göre değişir. Bazı ortak tahrik unsurları da var! Örneğin çoğu insan kırmızı renge bayılır. Pelüş, kadife gibi yumuşak kumaşlar da baştan çıkarıcıdır. Ayrıca siyah bir nevresim takımı da gizemli bir hava yaratabilir. Pembeden uzak durun, çünkü masumiyeti çağrıştırarak cinsel isteği öldüren bir renktir. Başucunuzdaki lambaya loş ışık veren bir ampul takın ve odanıza acilen bir müzik seti alın. Fon müziği, sevişmelerde heyecanı artırır ve negatif gerginliği azaltır. Bir de odanız daima derli toplu durmak zorunda değil. Erkekler garip bir biçimde ara sıra dağınık ve karışık odalarda sevişmekten de hoşlanırlar."

En çok sorulan cinsel sorular ve cevapları

'SEVİŞMEDEN SONRA VÜCUDUMDA KAS TUTULMASI OLUYOR. NE YAPABİLİRİM?'

Cevap: "Spordan sonra da kas tutulması olur ve bunun sebebi yeterince spor yapmamaktır. Vücut egzersize alıştığında tutulma sorunu da ortadan kalkar. Demek ki daha sık seks yapmalısınız! Bir de bol su içmek vücudunuzdaki magnezyum ihtiyacını karşılayacağı için kas tutulmasına karşı birebirdir."