BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67

En Çok İlgi Gören Deluxe Oteller

İşte Ülkemizin ve KKTC’nin farklı bölgelerinden, farklı özellikleriyle öne çıkan ve tatil rekabetinde tatilcilere göz kırpan o oteller

Merhabalar,

Tatil, otel, tatilci üçgenindeÜlkemizin ve Kıbrıs’ın en çok ilgi gören Deluxe otellerinin bazılarını sizlerin beğenisine sunuyorum. İşte Ülkemizin ve KKTC’nin farklı bölgelerinden, farklı özellikleriyle öne çıkan ve tatil rekabetinde tatilcilere göz kırpan o oteller; 

    

D HOTEL MARİS Marmaris |

OTEL KONUM

Datça Yarımadasında Hisarönü Mevkii, Dalaman Havaalanına 130 Km, Bodrum  Havalimanına 155
Km, Marmaris' e 35 Km Konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için tesiste deniz ve dağ Manzaralı 200 Lüks Oda ve Suit + 1 Villa Olmak Üzere Toplam 201 Oda Bulunan
Tesiste; Açık Havuz, ısıtmalı Kapalı Havuz, Kuaför, Fitness Center, SPA, Barlar, Butik, Mini Market, 
Kuyumcu, 2 A' La Carte Restaurant, Beach Restaurant, Spor Alanları, Mavi Bayraklı Özel Plaj
Bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Odalarda; Telefon, LED-TV (Uluslar Arası Kanallar), internet (Ücretli), Kasa, Split Klima,
Minibar(Ücretli), Saç Kurutma Makinesi, Küvet Veya Duş, Balkon Veya Teras, Akıllı OtelOdası
Dokunmatik Panel Sistemi, Bose Sound Docking Station, Bornoz ve Terlik Bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

1 Adet Açık Havuz, 1 Adet Isıtmalı Kapalı Havuz Bulunmaktadır. Mavi Bayraklı 5 Farklı konseptte
Özel Plajları Vardır.Bu plajlardan 2 tanesi sadece yetişkinlere (12 yaş ve üzeri) özeldir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Sörf, Yelken, Su Kayağı, Dalış Okulu, Basketbol, Voleybol, Mini Futbol, Tenis, Fitness Center, SPA, 
Masaj, Hamam, Yat Turları, Özel Helikopter ile Eşsiz Manzara Turları Seçenekleriyle Hizmet
Vermektedir.

ÇOCUK

8 Yaş Altı Kabul Edilmemektedir.

   

RİXOS PREMİUM Belek 

OTEL KONUM

Belek İleribaşı mevkinde bulunan tesis Antalya Havaalanı’na 40 km, Antalya şehir merkezine 50 km, Belek’e 5 km mesafededir. Denize sıfırdır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için tesiste havuz, kapalı havuz (3 kaydıraklı), çocuk havuzu (2 kaydıraklı), Mosaic Restaurant, L’amante Restaurant, La Rosetta Restaurant, Lalezar Restaurant, LaYali Restoran (ücretli), Chef’s Restaurant, Ying Restaurant (ücretli), Fishbone Restaurant, Villa Restaurant, Hum-Hum Restaurant, food court, Truva tekneleri gölette gezinti, yemek pişirme kursu, sinema, gala gecesi, golf rezervasyon servisi, internet bağlantısı, açık ve kapalı otopark, business center, yüksek bant genişlikli internet, VIP sinema salonu, Golf Green Fee, bebek bakımı, bebek arabası kiralama, doktor ve sağlık servisi, posta, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane ve kuru temizleme, fotoğraf çekimi, alışveriş merkezi, transfer hizmetleri, standart ve lüks pavillion servisi, golf sahalarına transfer, pilates, Rixy Club (4-12 yaş), spor aktiviteleri, SPA hizmetleri sunulmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

605 adet standart oda, 90 adet Troy Apart Houses, 10 adet family suite, 14 adet suite, 9 adet superior suite, 1 adet king suite, 1 adet Royal Premium suite, 28 adet executive villa, 9 adet superior villa, 1 adet Paris Residence, 1 adet Pryamus Residence olmak üzere toplam 730 oda ve 39 villa bulunmaktadır. Odalarda mini bar, 28” plazma TV, uydu yayını, müzik yayını, internet bağlantısı, banyo ve odada direkt hatlı telefon, merkezi klima (Truva evlerinde split klima ve fayans zemin), kasa, balkon, halı zemin, banyo/küvet & WC, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi, balkon, bornoz, terlik, zengin buklet malzemesi standart olarak mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Otelin 150 m uzunluğunda, kumlu özel plaj alanı bulunmaktadır. Plajda şezlong, şemsiye, minder, havlu servisi ücretsizdir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Parasailing, banana, su kayağı, çocuk spor klübü, motorlu su sporları, sörf ve katamaran dersleri, tenis dersi ve raket, bowling, bilgisayar oyunları, bilardo, havuz oyunları, tiyatro şovları (dünya standartlarında, Legend of rixos show), günlük turnuvalar, global parti konseptleri, yoga dersleri, pilates, aerobik, su jimnastiği, okçuluk, plaj volybolu, tenis, trambolin, dans kursu, dart, fitness salonu, tırmanma duvarı, squash, boccia, kapalı basketbol sahası bulunmaktadır.

ÇOCUK

Küçük misafirler için çocuk havuzu, Rixy Club (4- 12 yaş), çocuk sineması, plaj çocuk oyun alanı, mevcuttur.

   

SUSESİ LUXURY RESORT Belek | 

 OTEL KONUM

90.000 metrekare alan kurulu tesisimiz 2007 yılında hizmete başlamıştır. İskele mevkiinde bulunan tesis Belek merkeze 1 km, havaalanına 35 km, Antalya şehir merkezine 40 km uzaklıkta olup denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için tesiste 5 adet açık havuz, yarı olimpik kapalı havuz, 1 adet ana restoran, 6 adet A’la Carte restaurant (Uzakdoğu, Türk, Meksikan, İtalyan, Arjantin balık. kişi başı 10 Euro karşılığı), asansör, kapalı disco, 11 adet bar, 13 adet konferans salonu, SPA merkezi, günlük animasyonlar, gece showları, spor aktiviteleri, canlı müzik, doktor belli saatlerde) ve hemşire (24 saat), market ve mağazalar, kuaför, ana havuz, göl havuzu, spor havuzu, palmiyeli havuz, aquapark, kapalı yarı olimpik havuz, plaj voleybolu, voleybol, tenis, aerobik, su sporları, fıtness, dart, masa tenisi, basketbol, squash, bowling, bilardo, mini futbol, 6 kaydıraklı aqua park, internet, oyun merkezi ve dalış okulu mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

554 odası bulunan tesiste odaların tamamında merkezi klima, balkon veya teras, mini bar, telefon, lcd tv, saç kurutma makinası, halı veya parke zemin mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Biri aqua park havuzu olmak üzere 5 adet açık havuz, yarı olimpik kapalı havuz ve çocuk havuzları, jakuzi havuzu , şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gündüz spor aktiviteleri, akşam animasyon showları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, fitness center, kaydırak, tenis, masa tenisi, dart, motorlu ve motorsuz su spoları, canlı müzik, dart ve disko hizmetleri sunulmaktadır.

ÇOCUK

Tesis 4-12 yaş çocuklar için mini club ve oyun olanları, 13-16 yaş çocuklar için teenager club, 2 su kaydırağı, mini burger restaurant ve mini amfi tiyatro alanlarıyla hizmet vermektedir.

   

SHERATON HOTEL Çeşme 

 OTEL KONUM

Ilıca mevkiinde 33.000 m2 alan üzerine kurulu tesis; Çeşme’ ye 3 km, İzmir’ e 70 km, İzmir Havaalanı’na 90 km mesafededir. Tesis denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 398 odalı tesiste; 4 asansör, restaurant, solaryum, disko, oyun salonu, konferans salonu, anfi tiyatro, 8 adet bar, kuaför ve alışveriş dükkanları mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında Merkezi klima, Lcd televizyon, saç kurutma makinesi, telefon, müzik yayını, küvet, zeminde halı ve balkon bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

200 m uzunluğundaki kumsal plajda; iskele, şemsiye, şezlong bulunmaktadır.2 açık havuz, 1 kapalı havuz, 2 termal havuz, thalasso havuzu, çocuk havuzu mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Plaj voleybolu, fitness center, sinema, masa tenisi, masaj, sauna, Türk hamamı, solaryum, kuaför, bilardo , bowling, dart, SPA merkezi, su sporları, tenis, playstation mevcuttur.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini kulüp, çocuk parkı, çocuk diskosu, bebek bakıcısı mevcuttur.

   

DELPHİN IMPERIAL  Lara | 

 OTEL KONUM

Lara bölgesinde bulunan tesis Antalya havaalanına 10 km, Antalya merkeze 15 km uzaklıkta olup, denize sıfır mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için toplam otel alanı 54.000 m2 olan tesis, 9 katlı tek ana binadan oluşan tesis sizlere en konforlu tatili sağlayabilmemiz için dizayn edilmiştir. Farklı özelliklerden oluşan 650 oda, 10 misafir asansörü, çeşitli barlar, açık-kapalı ve misafirlerimizi farklı tatlarla buluşturacak 6 değişik a’la carte restoranlar, mini alışveriş merkezi, bowling salonu, internet cafe , açık&kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, toplantılarınız, şirket seminerleri veya özel davetleriniz için 1600 m2 çok amaçlı salonlar, SPA merkezi, sinema, disko tesisimizde bulabileceklerinizden sadece bir çırpıda sayılabileceklerdir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Toplam 650 odası olan tesiste Superior Oda : 469 adet, 35 m2, tek oda, balkon ve duş şeklindedir. Deniz manzaralıdır.1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Juniour Suite: 14 adet, 58 m2, 1 yatak odası, 1 oturma odası, 1 banyo ve balkondan oluşmaktadır. 1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır. Aile Odası: 38 adet, 56 m2, 2 yatak odası, 1 duş ve balkondan oluşmaktadır. Ebeveyn odasında 1 çift kişilik yatak , çocuk odasında 2 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır. Aqua Room: 21 adet 36-40 m2 1 çift kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bu odalarımızda sadece Aqua Odalarda kalan misafirlerimizin kullanabileceği bir genel havuz mevcuttur. Engelli Odaları : Standart odalarla aynı özelliktedir. Kara manzaralıdır. Oda zeminleri parke ile kaplanmıştır. Merkezi sistem klima, uydu yayınlı LCD tv, mini bar(dolu-soft içecek, bira, su, çerez, çikolata), saç kurutma makinesi, şehirlerarası ve uluslararası hatlara açık telefon, giysi dolabı ve değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kasa bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Ana Havuz (1.40m-3180 m2), Relax Havuz (1.40m-3180m2), Isıtmalı Yüzme Havuzu (1.40m-300m2), Çocuk Havuzu (35cm-200m2), Su kaydıraklı yetişkin havuzu (1.10m-200m2), Su kaydıraklı çocuk havuzu (80cm-125m2) mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gündüz; animasyon spor turnuvaları, havuz oyunları. Akşamları revü, skeç, şov animasyonları ve diskoteğimiz sizleri eğlendirmek için hazırlanmıştır. Çocuk ve gençler için animasyon; Mini Club 4-12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, Çocuk Diskosu, Çocuk Sineması, Çocuk Menüleri özenle hazırlanmıştır. Kozmetik salonu, Kleopatra süt banyosu, uzmanlar tarafından yapılan masaj çeşitleri, Peeling, anti-stres uygulamalarla cildinizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz için hizmetinizdedir. Dilerseniz sevdiklerinizle veya tenis öğretmenimiz eşliğinde raket ve top temin ederek tenis oynayabilir ayrıca diğer misafirlerle kaynaşarak masa tenisi, dart, kanu, tretboot, boccia, bilardo, sutopu, bowling, plajvoleybolu, aerobik etkinliklerine katılabilir bireysel sporlardan hoşlanıyorsanız, surf(sertifikalı) yapabilir veya spor salonumuzdan faydalandıktan sonra saunada ter atabilir hamamda rahatlayabilirsiniz. Motorlu su sporları, tenis kursu ücretli spor aktivitleri arasındadır.

ÇOCUK

Mini club (04-12), açık oyun alanı, çocuk menüsü, bebek maması, Çocuk Havuzu (35cm-200m2), Su kaydıraklı çocuk havuzu (80cm-125m2) mevcuttur.

CRATOS PREMIUM HOTEL Kıbrıs |

OTEL KONUM

Toplam 105.000m2 alanı ile KKTC’nin turizm cenneti Girne’de denize sıfır bir tesistir. Ercan havalimanı’na 32km., Girne Şehir merkezine 5km uzaklıktadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 410 oda kapasitesi olan tesiste casino, SPA (Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, jakuzi, masaj, cilt bakı, vücut bakımı, fitness center, dinlenme odaları, vitamin bar, anti-selülit uygulamaları, anti-aging, detoks, açık hava masaj olanakları, yoga, step, plates, streching, aerobik, kapalı yüzme havuzu) açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ana restaurant, A La Carte Restaurant, Port Cratos (içerisinde değişik konseptlerde yiyecek üniteleri, bar ve disko), pastane & coffee shop, butik, kuaför, kuyumcu, hediyelik eşya, market, oyun salonu, terrace bar, the North Shields Pub, havuz bar, vitamin bar ve bowling bar bulunmaktadır.

Sabah, öğle ve akşam yemeği açık büfe olarak verilmektedir. Yemekler esnasında alınacak yerli alkollü ve alkolsüz içecekler (limitsiz) dahildir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesiste 4 adedi engelli odası olmak üzere 246 standart, 110 superior oda, 36 uite, 8 junior presidential suite, 6 presidential suite ve 4 king suite bulunmaktadır. Tüm odalarda LCD TV ve IP TV üzerinden 104 kanal yayın, pay tv, merkezi klima, küvetli banyo, mini bar, saç kurutma makinesi, aydınlatmalı makyaj aynası, internet bağlantısı, kartlı anahtar sistemi, emanet kasası, sesli mesaj servisi, özel banyo malzemeler, kuru temizleme ve çamaşır hizmetleri, 24 saat oda servisi bulunmaktadır. 18 ad. Ara geçişli oda servisi bulunmaktadır. 18 adet ara geçişli oda bulunan cratos premium’da sigara içilmeyen odalar da mevcuttur. Tüm odalar balkon ya da teraslı olmakla birlikte deniz, havuz veya dağ manzarasına sahiptir.

HAVUZ VE PLAJ

Cratos Premium ‘un kendine ait plajı ve iskelesi bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

EĞLENCE PROGRAMI; Otelin restoran ve barlarında farklı konseptlerde canlı müzik eşliğinde eğlenceler düzenlenmektedir. Port Cratos’ta farklı konseptlerde eğlence mekanları ve disko hizmet vermektedir.
Cratos Premium SPA ’da deneyimli masaj terapistleri tarafından Uzakdoğu ve klasik masajlar uygulanmaktadır. Spa içerisinde, Kendinizi özel hissedebileceğiniz, içerisinde sauna, hamam, buhar banyosu, telefon- televizyonlu masaj odası ve jakuzinin bulunduğu 2 VIP SPA da bulunmaktadır.Türk hamamı, Sauna, Buhar Banyosu, Jakuzi, Masaj, Cilt Bakımı, Vücut Bakımı, Fitness Salonu, Dinlenme Odaları, Vitamin Bar, Anti-selülit Uygulamaları, Anti-aging, Detoks, Açık Hava Masaj Olanakları, Yoga, Step, Plates, Streching, Aerobik

ÇOCUK

Mini club 09:00-18:00 saatleri arasında , 04-12 yaş arası çocuklar için hizmet vermektedir.

   

LİMAK LARA DELUXE Lara

OTEL KONUM

Yapım yılı 2006 olan, 50000 m2 üzerine kurulu tesis Lara bölgesinde,  Antalya merkeze 25 km, Antalya havalimanına 13 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 446 odalı tesiste ana restaurant (açık), ana restaurant (kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, oda servisi, internet cafe, SPA merkezi, güzellik merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), tenis kortu ( Aydınlatmasız), squash, disco, oyun salonu, tv salonu, toplantı salonu, doktor, market, mağaza, otopark ve kuru temizleme hizmeti bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında merkezi klima, halı zemin, balkon, tv, telefon, kablolu internet, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aqua park, su kaydırağı bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Parasiling, sörf (kullanmak için sertifika gerekir), kano, deniz bisikleti, bilardo, bowling, dart, masa tenisi, plaj voleybolu, mini golf, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı mevcuttur.

   

FANTASIA DELUXE Kuşadaış |

OTEL KONUM

Kuşadası Yavansu mevkiinde havaalanına 75 km, şehir merkezine 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için tesiste 269 adet standart duble oda, 44 adet triple oda, 4 connection oda, 14 süit, 2 kral dairesi olmak üzere 335 oda bulunmaktadır. Tesiste 1 adet ana restaurant, 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 4 adet bar, disko, hamam, sauna, solaryum, jakuzi, masaj, fitness center, konferans salonu, kuaför, oyun odası, kuru temizleme, mini kulüp, çocuk oyun alanı, market, su sporları, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, plaj voleybolu, animasyon mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Odaların tamamında klima, televizyon, minibar, saç kurutma makinesi, direkt telefon hattı, balkon, kasa ve halı zemin bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Tesise ait özel kum plajda şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir.

Açık yüzme havuz, çocuk havuzu, kapalı havuz, şezlong şemsiye, minder bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Hamam, fitness center, masa tenisi, plaj voleybolu, tenis, bilardo bulunmaktadır. 

ÇOCUK

Çocuk yüzme havuzu, mini kulüp, oyun odası, çocuk animasyonları mevcuttur.

   

NOAH’S ARK DELUXE HOTEL Kıbrıs |

OTEL KONUM

Bafra Turizm Bölgesi, Magosa Şehir Merkezi: 42km. Girne Şehir merkezi: 65Km. En yakın sağlık merkezi: 8km uzaklıktadır.

TESİS BİLGİLERİ

160.000m2 alana kurulu olup denize sıfırdır. 1600m. Uzunluğunda muhteşem bir plaja sahiptir. Casino ’nun 616 odası bulunmaktadır. Noah’s Garden kısmında 280 standart oda, Noah’s Residence kısmında 288 standart oda, 43 suite oda ve 5 engelli odası ile hizmet vermektedir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için tesiste tüm odalarda LCD TV, merkezi klima, banyo, küvet, duş kabini, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, traş makinesi prizi, telefon, minibar, wireless internet erişimi, digital kasa, boy aynası, direkt hatlı telefon ve yangın detektörü bulunmaktadır. Tüm odalar halı kaplıdır.

HAVUZ VE PLAJ

Tesis'in 1600 m. uzunluğunda özel kum plajı bulunuyor. Pavillon kullanımı ücretlidir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Açık Yüzme Havuzu, Buhar Odası, Barlar, Casino, Fotoğraf Servisi, Kuaför, Kapalı Yüzme Havuzu, SPA , Kaydırak, Animasyon, Aqua Park, Aerobik, Tenis Kortu, Boccia, Basketbol, Dart, Disco, Fitness Center, Futbol Sahası, Hamam Jakuzi, Mini Golf, Masaj, Masa Tenisi, Okçuluk, Plaj Voleybolu, Sauna, Su Sporları, Tenis Kortu, Çocuk Bakıcısı, Çocuk Büfesi, Çocuk Havuzu, Çocuk Kaydırak, Çocuk Kulübü mevcuttur.

ÇOCUK

Çocuk Bakıcısı, Çocuk Büfesi, Çocuk Havuzu, Çocuk Kaydırak, Çocuk Kulübü mevcuttur.

   

CRYSTAL PALACE LUXURY Side |

OTEL KONUM

Yapım yılı 2011 olan , 22000 m2 alan üzerine kurulu tesis Antalya merkeze 60 km, havalimanına 55 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 509 odalı tesiste, ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, asansör, internet cafe, SPA merkezi, kuaför, hamam, sauna, buhar odası, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), tenis kortu ( Aydınlatmasız), disco, oyun salonu, doktor, market, mağaza, çamaşırhane, otopark, kuru temizleme, araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında, ara kapı yok, merkezi klima, duş, tv, telefon, kablosuz internet, minibar, saç kurutma makinesi, parke zemin bulunmaktadır. Aile odası ise standart oda ile aynı özellikleri taşımakta olup ara kapılıdır.

HAVUZ VE PLAJ

Tesisin plajında şezlong, minder, şemsiye, havlu bulunmaktadır.

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aqua park, su kaydırağı, şezlong, minder, şemsiye, havlu bulunmaktadır. 1 Adet açık yüzme havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu mevcuttur .

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Jet ski, kano, dalış okulu, dart, masa tenisi, voleybol, animasyon

 ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı

   

CLUB BLUE DREAMS Bodrum | 

OTEL KONUM

Yapım yılı 1994 olan, 70.000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Bodrum merkeze 10 km, Bodrum havaalanına 23 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 225 odalı tesiste ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, asansör, internet cafe, güzellik merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), toplantı salonu, doktor, market, çamaşırhane hizmetleri, otopark ve araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında split klima, duş, tv, telefon, kasa, saç kurutma makinesi ve parke bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

700 m uzunluğundaki plajda iskele, platform, şezlong, şemsiye, havlu bulunmaktadır.

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Dalış okulu, bilardo, masa tenisi, plaj voleybolu, animasyon

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı

   

ARMONİA HOLİDAY VİLLAGE Bodrum |

OTEL KONUM

20.000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Bodrum merkeze 25 km, Turgutreis'e 5 km, Milas Havalimanına 54 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tatil tercihini Lüx tesislerden yana kullanan tatilciler için 381 odalı tesiste ana restaurant (açık), ana restaurant (kapalı), a la carte restaurant, asansör, internet cafe, spa merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( aydınlatmalı), tenis kortu ( aydınlatmasız), disco, doktor, market, otopark, araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında split klima, duş, balkon, tv, telefon, minibar, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

250 m uzunluğunda mavi bayrak kategorisindeki kum özellikteki plajda iskele, şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Banana, parasiling, sörf (Kullanmak için Sertifika Gerekir), kano, deniz bisikleti, dalış okulu, bilardo, dart, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, mini futbol, mini golf, bisiklet, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı mevcuttur.

 Yeni bir tatil yazısında buluşana dek tatil tadında kalın