BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

TÜRKİYE genelinde FETÖ/PYD örgütüne yönelik operasyonlarda gözaltılar var. 8 Mayıs 2017 pazartesi günü yapılan FETÖ/PYD gözaltıları ve mahkemeye yapılan sevklere ilişkin son haberler.

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

TÜRKİYE genelindeki gözaltı dalgası sürürken önceki hafta yapılan Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınan isimler de adliyeye sevkediliyor. Ankara merkezli operasyonda binden fazla kişi gözaltına alınmıştı. FETÖ'nün mahrem imamlarının gözaltına alındığı operasyonda bu hafta yargı kısmı başladı. 81 ilde adliyelere sevkler yapılırken yeni gözaltılar da başladı. İşte yeni gözaltılar;

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

Günün en flaş gözaltıları Samsun merkezli oldu. Daha önce çeşitli illerde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda yakalanmalarının ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakılan mülki amirler hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verildi. Bu kapsamda 3 ilde düzenlenen operasyonda eski Kastamonu-Azdavay Kaymakamı A.G, eski Ordu-Ünye Kaymakamı M.D, eski Trabzon-Ortahisar Kaymakamı M.Ş. ve eski Çorum-Laçin Kaymakamı M.E. gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin, terör örgütünün gizli mesajlaşma programı "ByLock"u kullandıkları öne sürüldü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

SİVAS MERKEZLİ OPERASYON FETÖ / PYD operasyonlarından bir diğeri bugün Sivas merkezli 6 ilde yapıldı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Sivas, Ankara, Kayseri, Samsun, Aydın ve Osmaniye'de, "ByLock" kullandıkları iddia edilen ve aralarında dernek üyeleri ile öğretmenlerin de bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda 8 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'inin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

En bomba bylock gözaltıları kaymakamlar ve memurlar var

KIRŞEHİR : SAĞLIKÇILAR GÖZALTINDA Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K. ile Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü N.Y. hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde A.K. ve N.Y'i ikametlerinde gözaltına aldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında arama yapıldı. Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki kurumlara yönelik ocak ayında yapılan operasyonlarda A.K ve N.Y'nin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alınmıştı. A.K ve N.Y, mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.