BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.326,89

En azılı seri katiller

En azılı seri katiller

İtalya'da 65 yaşındaki erkek hemşire angelo stazzi'nin 7 kadını öldürdüğü anlaşıldı. polis, sevgilisi kaybolunca tutuklanan stazzi'nin bahçesinde 7 cesede ulaştı. stazzi'nin, çoğu alzheimer olan kadınları aşırı dozda insülin vererek öldürdüğü sanılıyor.italyan hemşire katil ilk değil.daha önce de...

En azılı seri katiller

İtalya'da 65 yaşındaki erkek hemşire Angelo Stazzi'nin 7 kadını öldürdüğü anlaşıldı. Polis, sevgilisi kaybolunca tutuklanan Stazzi'nin bahçesinde 7 cesede ulaştı. Stazzi'nin, çoğu alzheimer olan kadınları aşırı dozda insülin vererek öldürdüğü sanılıyor.

İtalyan hemşire katil ilk değil.Daha önce de gündeme damgasını vuran seri cinayetler olmuştu.

İşte karşınızda gelmiş geçmiş Türk seri katiller ve tüm seri katiller:

En azılı seri katiller

7.65 Katili Hamdi Ayri

İzmir'de 3 günde 7.65 milimetre çapında tabancayla 3 cinayet işlendi. Cinayetlerin zanlısı olarak Hamdi Ayri Bodrum'da yakalandı. İzmir'de garson olarak çalışan 27 yaşındaki Ayri polise verdiği ifadesinde güzel kokulu olanları hedef seçtiğini söylemişti.

En azılı seri katiller

Seyit Ahmet Demirci

Mayıs-Temmuz 1998 tarihleri arasında İstanbul'da üç mobilyacıyı dükkanlarının bodrum katında kafalarına kurşun sıkarak öldürdü.

Fatsa'da küçük bir çocukken arkadaşıyla birlikte yaşlı bir mobilyacının tecavüzüne uğramıştı. Bu nedenle marangozları öldürmeye başladı. Yakalanmasaydı cinayetlerini tecavüze uğradığı yaşa (11) tamamlayacaktı.

En azılı seri katiller

Yavuz Yapıcıoğlu

Tornavidalı katil: Cumhuriyet tarihinin en çok insan öldüren katili olan Yavuz Yapıcıoğlu, 1994-2002 yılları arasında polis kayıtlarına göre 18, ailesine ve görgü tanıklarına göre 43 kişiyi öldürdü.

Sudan bahanelerle işlediği cinayetlerden bir kaçı şöyle; 1994’te İstanbul’da aynı mahallede oturan bir genç kız ‘günaydın’ dedi. Bu yüzden kızla ve genç kızın nişanlısı ve arkadaşlarıyla kavga etti. Kavgada bıçağını çekip 3 kişiyi öldürdü.

Pertevniyal lisesi önünden geçerken bir hademe ile kız öğrencinin tartıştığını görüp olaya karıştı. Önce kızı kovaladı, sonra kendisini engelleyen hademeyi bıçakla öldürdü.

Cinayetten sonra kaçtığı adana’da olmadık sebeplerle 3 kişiyi daha öldürdü. Yavuz Yapıcıoğlu, Tekirdağ Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor.