BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Emrullah İşler'den o soruya yanıt: Yeni kabinede neden yok!

AK Parti'nin en kısa süreli Bakanı ünvanını kazanan Emrullah İşler yeni kurulan kabinede neden görev almadığı sorusuna ilginç bir yanıt verdi: Bir zaruret!

Abone ol

Başbakan yardımcılığı görevini devretmesinin ardından memleketi Kızılcahamam'a gelişinde sevgi gösterileriyle karşılanan eski Bakan Emrullah İşler, otomobilinden inerek vatandaşlarla sohbet etti. İşler yeni kurulan kabinede neden görev almadığı konusunda ilginç bir tüyo verdi.

"BİR ZARURETTEN DOLAYI KABİNEDE YER ALAMADIM"

Burada bir vatandaşın neden görevden alındığına ilişkin bir sorusuna İşler, "Şimdi yeni bir hükümet kuruldu. Bir zaruretten dolayı bizim kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Ama bizim bir kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz, olmayacak da" şeklinde cevap verdi.

İşler, daha sonra belediye binası önünde yaptığı konuşmada, 2012'deki seçimlerde Ankara milletvekili seçildiğini hatırlattı. Bu tarihten itibaren Ankara ve Kızılcahamam'ın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten İşler, hemşehrilerine yerel seçimler ve cumhurbaşkanı seçiminde partisine gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"SİYASETTE İLK DÖNEMİMDE BAKAN OLDUM"

Siyaseti "uzun soluklu bir yol" olarak nitelendiren İşler, "Bu benim ilk dönemim, siyasete girdik, Allah'ın lütfuyla dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 61. hükümetinde başbakan yardımcılığı görevine gelme lütfuna mazhar oldum, bundan dolayı ne kadar şükretsem azdır" diye konuştu. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden İşler, son nefesine kadar milletin hizmetinde olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.