BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  SPOR

Emreye Bayern Münih kancası

Newcastle United'da oynayan milli futbolcu Emre Belözoğlu'na Bayern Münih kancası.

Abone ol

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan B.Z adlı gazete, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Bayern Münih'in, İngiltere Premiere Ligi takımlarından Newcastle United'da oynayan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgilendiğini yazdı.

Gazetede, ''Emre, Bayern Münih'e mi geliyor?'' başlığıyla verilen haberde, Manchester United'ın, FC Bayern Münih'in İngiliz oyuncusu Owen Hargreaves'i almak istediği, bu transferin gerçekleşmesi durumunda FC Bayern Münih'in de Emre'yi istediği ileri sürüldü.

Haberde, Emre'nin, teknik açıdan çok yetenekli olduğu, İngiltere'te mutlu olamadığı ve Almanya'ya gelmek istediği iddia edildi. Emre'nin, İngiliz The Sun Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, FC Bayern Münih'in gelecek yıl yaz döneminde kendisini almak istediğini, bunun için 12 milyon Avro önerdiğini, ancak Newcastle United'ın bu miktarı az bulduğunu söylediği hatırlatıldı.

Newcastle United'ın buna karşın, şu anda ekomonik bir kriz yaşadığı için Emre'yi satmaya hazır olduğu savunuldu. FC Bayern Münih Menajeri Uli Höness, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınarak, bu sezonu mevcut kadroyla sona erdirmek istediklerini söylemekle yetindi.