BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33
HABER /  MEDYA

Emre Uslu'nun katliamı için fetva çıkmış

Hayrettin Karaman ile Emre Uslu arasındaki fetva polemiği inanılmaz bir noktaya vardı. Uslu, Karaman'ın kendisi için katliam fetvası verdiğini savundu.

Abone ol

İNTERNET HABER - Önce Emre Uslu başlattı. Ünlü ilahiyatçı Hayrettin Karaman için akıl almaz bir iddiada bulundu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini de karıştırdığı ithamında Karaman'ın BBP liderinin öldürülmesi için fetva verdiğini iddia etti.

Bu iddia ile çileden çıkan Yeni Şafak si yazarı Hayrettin Karaman ömrü hayatındaki en sert yazılardan birine imza attı.

Emre Uslu için 'örnek' bir fetva veren Karaman, "Yalan söyleyen, iftira ve hakaret eden kimseye İslami kaynaklarda fasık denir, fasık ahlaksızdır, ahlaksız de şerefsizdir.
Bu kişinin şahitliği kabul edilmez, sözüne inanılmaz, kamu görevinde istihdam edilmez, devletin uygun gördüğü şekilde cezalandırılır."
diye yazdı.

Emre Uslu'yu yerin dibine sokup çıkaran fetva!
Emre Uslu ortaya attığı Yazıcıoğlu ölüm fetvası ile Hayrettin Karaman'ı çileden çıkarttı. Karaman hoca öyle kızmış ki bakın onun için neler yazdı
.


SUİKAST FETVASI


Emre Uslu, Karaman'ın verdiği bu yanıtı twitter sayfasından okurlarına "katliam fetvası" diye duyurdu. İddiasına göre Karaman Hoca, yazdıkları ile onun hakkında suikast fetvası vermiş oldu.

Uslu, attığı twetlerde Hayrettin Karaman'ın soyadını da sürekli yanlış yazdı.

İŞTE EMRE USLU'NUN İDDİALARI

*Hayrettin Kahraman katliam fetvalarina devam ediyor. Benim icin "devletin uygun gördüğü şekilde cezalandırılır" fetvasi vermis. Suikast mi?

*Biz hukukun ongordugu sekilde cezalandirilacagimizi sanardik Kahraman "devletin istedigi sekilde" ceza kesiyor. Katliam keyfiligi dahil oluyo

*Hayrettin Kahraman sordugum soruya cevap vermemis. Orn. "Savci 22 kez yurt disina cikti" diye yalan soylemenin cezasi ne hoca onu da soyle?

*Hayrettin Kahraman'in "kahramanligi" avama geciyor. Havasa gelince hava civa. Basbakan yalan soylerse cezasi ne onu soyle buyur. Hayrettin Kahraman "camide icki icildi" diye milyonlara yalan soylemenin cezasi ne? Yalan soyleyene oy vermek caiz mi? Buyur fetvasini ver.

emre-uslu--yazicioğlu-i̇çi̇n-hayretti̇n-karaman-fetva.jpgEMRE USLU'NUN HAYRETTİN KARAMAN'I ÇILDIRTAN TWİTİ

Emre Uslu ne yazmıştı? Yazıcıoğlu ile ilgili iddiası neydi? Hayrettin Karaman Hoca'nın bile ayarını bozan o tweeti görmek için tıklayın


screen-shot-2014-01-30-at-3.13.10-pm.png