BIST 8.717
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,38
HABER /  MEDYA

Emre Uslu'dan provokatif tweet

Firari yazar Emre Uslu, FETÖ'nün sinsi planıyla ilgili provokasyona başladı.

Abone ol

FETÖ'cü Emre Uslu, 2017'de Alevi vatandaşların hedef alınacağını ileri sürerek skandal bir tweet attı.

Çok sayıda iddianamede adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler listesinin" mavi kategorisinde yer alan Uslu yine rahat durmadı. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün firari tetikçisi Emre Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla örgütün yeni planını da deşifre etmiş oldu.

Uslu, Alevi vatandaşların hedef alınacağını ileri sürerek bir provokasyona daha imza attı.

"ALEVİLERE SALDIRACAK"

 Hakkında birden fazla yakalama kararı bulunan FETÖ firarisi Uslu, Washington'da bir düşünce kuruluşunun toplantısının kulisinde Türkiye hakkında soru sorarken ortaya çıktı.

ABD'YE KAÇTI

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde "görsel ve sosyal medyada darbeye zemin hazırladığı, darbe girişimi gecesi ise darbeye karşı konulmaması yönünde açıklama yaptığı" iddiasıyla hakkında birden çok soruşturma olan ve ifade vermeye gitmeyen FETÖ firarisi Uslu'ya savcılık tarafından "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlaması yöneltildi.

2015 yılında yürütülen "Paralel yapı" soruşturması kapsamında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le hakkında bir yakalama kararı daha olan Emre Uslu, FETÖ'nün medya ayağının önemli isimlerinden biri olarak biliniyor.

Emre Uslu ayrıca "Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında aranan isimlerden arasında yer alıyor.