BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  MEDYA

Emre Uslu ve Baransu'dan şaşırtan mesajlar! Cemaate Gülerce depremi!

Zaman'dan istifa eden Hüseyin Gülerce'ye cemaat cephesinden sert tepkiler yükselirken Mehmet Baransu ve Emre Uslu'dan şaşırtan mesajlar geldi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'nin internethaber.com'a yaptığı açıklamalarda Zaman'dan istifa ettiğini duyurması cemaatte deprem etkisi yaptı. Gülerce'nin kararını Twitter'da yorumlayan Taraf yazarı Mehmet Baransu ılımlı mesajları ile dikkat çekti. Emre Uslu ise Gülerce'ye Cemaat cephesinden gelen tepkilerin hakaret boyutuna varmaması konusunda uyarı yaptı.

BARANSU'DAN GÜLERCE'YE AÇIK KAPI CEMAATE ELEŞTİRİ

Baransu, cemaate yakın hesapların sosyal medyadaki Hüseyin Gülerce tepkilerini eleştirirken "Dün omuz omuza hizmet eden insanların, bugün kişisel hesaplardan dolayı birbirine demediklerini bırakmaması üzücü. Açık kapı bırakmak şart" dedi. "H.Gülerce'nin cemaatle değil kişilerle problemi var. Söylediklerinden anladığım bu. Cemaatten bazı isimlerin twitte H.G lincini anlamıyorum" diyen Baransu " Gülerce mevzusu (kişiler arası sorun) bir telefonla halledilecek konuyken kar topu gibi büyümüş. Sorun bir telefonla başta çözülürmüş" iddiasında bulundu. Baransu, cemaatin daha esnek olması gerektiğini savunduğu mesajında "Cemaat, Mahmut Övürlere, Ali Kırcalara gösterdiği anlayışı kendi içindeki dostlarına da göstermeli." dedi.

screen-shot-2014-08-27-at-2.04.18-pm.png

screen-shot-2014-08-27-at-2.04.27-pm.png

screen-shot-2014-08-27-at-2.04.39-pm.png

EMRE USLU'DAN ŞAŞIRTAN GÜLERCE UYARISI!

Cemaat cephesinde Hüseyin Gülerce'ye dönük en sert tutumu alan isimlerden olan Taraf yazarı Emre Uslu ise "Cemaatcilerden Gulerce'nin kisiligine elestiri yapanlar var. Bu haksizliktir, kul haakidir, kimsenin haddine degil. Siyasi durusunu elestir" diyerek şaşırttı.

screen-shot-2014-08-27-at-2.06.45-pm.png

45118.jpg