BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32

Emre Karayel Kimdir?

Emre Karayel Bir Kadın Bir Erkek dizisi ile tanındı. Peki kimdir Emre Karayel aslen nereli, eşi ve sevgilisi var mı? Emre Karayel'in biyografisi ve özel hayatı hakkında bilinmeyenler. 1972 doğumlu olan Emre Karayel aslen Adanalı. 18 Ekim1972 tarihinde Adana Kadirli'de doğan Emre Karayel Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'ne girdi. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçen Emre Karayel Üniversiteyi 1999'da bitirmesinin ardından TRT'de...

Emre Karayel Bir Kadın Bir Erkek dizisi ile tanındı. Peki kimdir Emre Karayel aslen nereli, eşi ve sevgilisi var mı? Emre Karayel'in biyografisi ve özel hayatı hakkında bilinmeyenler.

1972 doğumlu olan Emre Karayel aslen Adanalı. 18 Ekim1972 tarihinde Adana Kadirli'de doğan Emre Karayel Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'ne girdi. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçen Emre Karayel Üniversiteyi 1999'da bitirmesinin ardından TRT'de çalışmaya başlanılan Karayel, kurulum ve çocuk programları hazırladı.

2000 yılında, TRT'de yayınlanan Ablam Böyle İstediğiniz dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Emre Karayel, 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında bir İstanbul Masalı bünyesinde rol aldı. Emre Karayel'in rol aldığı birçok çok dizinin içeride Gümüş , Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu.

Emre Karayel TV dizilerinin yanısıra, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü 'nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis'in 2007 yılındaki Zincirbozan , 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok sesli yerinde yapımlarından birisi diğer Dilde Aşk'ı takip etti.

Emre Karayel, Testosteron , Othello , Getto ve Azizname gibi pek çok başarılı tiyatro oyununda yer aldı. Testosteron'un rolü 13. 13. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Emre Karayel, FOX 'ta 8 Mart 2015 ' te final yapan ve baş rollerini Demet Evgar ile paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk adlı dizide oynadı ve o diziyle tanındı.