BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24
HABER /  MAGAZİN

Emre Altuğ'dan büyük süpriz geri dönüyor

Emre Altuğ ve Rasim Öztekin'in sunumuyla 13 Ocak Salı günü TRT1 ekranlarında,“Bak Hele Bak” adlı komedi show programı başlıyor.

Abone ol

Emre Altuğ ve Rasim Öztekin'in sunumuyla 13 Ocak Salı günü TRT1 ekranlarında,“Bak Hele Bak” adlı komedi show programı başlıyor.

TRT1, Türk müziğininin ünlü ismi Emre Altuğ ile sinema ve tiyatro dünyasının usta oyuncusu Rasim Öztekin’i Bak Hele Bak komedi show programında bir araya getiriyor.

Türk müziğininin ünlü ismi Emre Altuğ ile sinema ve tiyatro dünyasının usta oyuncusu Rasim Öztekin’i biraraya getiren show programı “Bak Hele Bak”, her hafta Salı günü saat 23:00’te yayınlanacak.

Yapımcılığını Probera Yapım’ın üstlendiği bol sürprizli kahkaha tufanı komedi show programı “Bak Hele Bak”ın her bölümünde bir sunucu, bir yorumcu ve programın kendi oyuncuları yer alacak.

ekran-resmi-2015-01-12-16.21.23.png


Her bölümde dört ünlü konuğu birbirinden ilginç maceralara atacak programın sunuculuğunu Emre Altuğ üstlenirken, yorumcu-jüri üyesi koltuğunda ise Rasim Öztekin yer alacak.
Bir kapı ve binlerce durumun ortaya çıkaracağı durum komedisinden yola çıkarak hazırlanan komedi show programında, kendilerinden habersiz olarak önceden hazırlanan skeçlerde sahne alacak ünlüler, doğaçlama sanatıyla rollerinin hakkını vermeye çalışırken hem gülecek hem de güldürecek. Ünlülerin kendi skeçlerini tamamladıktan sonra biraraya gelecek 4 ünlü, final skecinde sahne alacak. Yapılacak final sahnesinden sonra jürinin yapacağı değerlendirme sonucu birinci seçilecek ünlüye plaket armağan edilecek.

“Bak Hele Bak”ın ilk bölüm konukları; Ömür Gedik, Sinem Güven, İsmail Baki ve Ersin Düzen olacak.

4 kıtada, 20 ülkede büyük ilgi gören “Thank God You’re Here” yurt dışı formatlı programdan uyarlama “Bak Hele Bak”, ekranların fenomeni olacağa benziyor.

Yarışma programlarında sunuculuk deneyimi olan başarılı şarkıcı daha önce de Trt ekranlarında ki 'Aileler Yarışıyor' programını sundu. Ekranlara bomba gibi  geri dönen Altuğ hayranlarını sevindireceğe benziyor.