BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.424,27
HABER /  MAGAZİN

Emrah botokslu görüntüleri dillerde! Eşi paylaştı rezil oldu

Emrah botokslu görüntüleri ile dile düştü. Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan instagramdan paylaştı. Emrah botoks yaptırmış hali Kuşum Aydın'a benzedi. Emrah Aşk ve Mavi dizisinde ekrana geliyor. Cimriliği ile meşhur Emrah botoksta da ucuza kaçmış deniyor.

Abone ol

Emrah son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Aşk ve Mavi dizisiyle ön plana çıkan fakat bu yıl Türkiye'yi terk edeceğini açıklayan Emrah, gençleşme derdine girdi. 46 yaşında olan Emrah gençleşmek için botoks yaptırınca ortalık karıştı. Kendisinden yaşça küçük sevgilisine ayak uydurmak için estetik yaptıran Emrah'ı görenler büyük bir şok geçirdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Emrah'a ne oldu sorusu magazinin gündemine. Gelin hep birlikte estetik yaptıran Emrah'ın son haline bakalım.

Emrah eşi Sibel Erdoğan'la fotoğrafını paylaşarak botokslu halini gözler önüne serdi. Bir hayli değiştiği gözlenen ve aşırı makyaj yapan Emrah'ın başı oğluyla dertte. Emrah'ın oğlu Tayfun sık sık canlı yayınlara çıkıyor ve babasın bir türlü ulaşamadığını söylüyor. Diğer çocuklarıyla mutlu olan Emrah'ın ilk oğlu Tayfun'u yok sayması ise epeyce eleştiriliyor. Emrah aynı zamanda gayrimenkul zengini ve cimriliği ile meşhur.

Emrah'ın büyük aşkı Sibel Erdoğan kimdir nereli?

Emrah'ı görenler şoke oluyor botoks yaptırdı Kuşum Aydın oldu